[5歲女童虐殺案]消息指死前一日遭拋上天花板擲落地 後再被繼母畜牲父毒打

921 回覆
20 Like 1839 Dislike
香港地判得謀殺罪罪名成立,基本上都係判終身,仲要係99%無情講
mk老母坐監對個女成長仲好
睇左個老豆既fb一陣
我覺得前幾年唔似有事
似係近呢一兩年突然間轉左個心態先開始對前妻生個兩兄妹施虐
個老豆唔比佢見 如果個親生老母偷偷地見, 對兄妹又比個老豆打
咁惡毒既女人遲d發din上來可能打死埋自己生個女
點會咁易放佢出來
起鳩佢底,入獄好好招呼佢
因愛成恨囉
斷估有關方面都唔會咁蠢
而且其實佢哋冇任何血緣關係,點解要比佢湊
親生老母知道係咁就更應該救對仔女出火坑啦
雖然近年黑警真係冇柒用 但呢啲情況報警都唔難姐?
之前阿麻湊,生母仲有同對仔女見面
擺明兩條粉皮等上樓啦 一家6口上公屋
記得尋日好似有500朋友今日得番170
屌你老味2條死mk
我屌你老味呀 最好入去日日比人爆菊花
女就日日比人456
得罪講句 件事發展到呢個地步 如果逸仔仲要俾佢湊 香港政府真係唔死都冇用
成年冇關心兩兄妹都唔荒好人啦
屯門時代廣場5歲女童臨臨慘被虐待致死案件,臨臨的生母今日到殮房認屍,哭成淚人(相關連結︰http://bit.ly/2D7nEni)。臨臨的生母姓衛,年約27歲,現時在超級市場工作,據知她與臨臨生父是中學同學,二人青梅竹馬,中學畢業後不久,他們便結婚,並誕下一對兒女逸仔和臨臨,3年前她與丈夫分開後,一對子女由前夫撫養,最初她獲准每月見兒女一次。衛女與前夫離異後展開新生活,但仍掛念一對子女,每次與兒女見面,都帶小兄妹外出吃飯行街,並拍下很多照片,上載fb。

原本肥肥白白的臨臨十分討人愛,衛的fb有多張母女合照,當中包括臨臨兩個月大的bb相,另有一張2015年5月臨臨兩歲生日當日的母女合照,臨臨依偎母親懷中,張張相片都是滿臉笑容。
可是好景不長,大約一年前,有人拒絕她再與兒女見面,結果臨臨和逸仔便失去母親的關愛,上周六命案揭發後,她接獲通知指臨臨和逸仔一死一傷,頓如晴天霹靂,傷心不已。

無知就唔好學人做老豆老母
我有咁惡毒既賤朋友都即刻反面啦
無能力養,生完呀哥仲要生多個女
兩條粉皮似係攬住埋細路申請排公屋

得個老公搵錢 條女應該無野做或做parttime

點樣養個老人同三件細

又唔肯比返自己老母揍

老豆 繼母 繼母老母三個都無撚人性
唔識養就唔好生啦 生左又要拎黎出氣
有人想生就生唔到 要用成十幾萬去做人工受孕
不如真係搵人領養左佢啦 你老母
睇下老豆fb間中學都知咩料 屯門區MK學校
發生左呢件事後 希望所有人都提高警覺留意下身邊既細路 特別係小學同幼稚園 呢啲真係一單都嫌多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞