[5歲女童虐殺案]消息指死前一日遭拋上天花板擲落地 後再被繼母畜牲父毒打

921 回覆
20 Like 1839 Dislike
中年mk老母先難頂,剛剛見到個mk中女,個樣好似食左好多年毒品搞到好樣衰,一路帶住個女一路大大聲講粗口,一路飲啤酒...
咁都可以捱到五歲,個細路女完全係生命嘅奇蹟
垃圾唔想養就咪撚生啦
細路女RIP
一名5歲女童昨日在屯門寓所昏迷不醒,送院證實死亡。昨日警方調查時,再揭發死者8歲兄長同樣全身傷痕纍纍及嚴重營養不良。據悉男童是在早前爆出「影子學生」醜聞的興德學校就讀,校方其後發出新聞稿確認「一名學生因事受傷」,並指早在去年11月初已發現男生有異樣,惟目前不能公布細節。

興德學校表示,星期六(1月6日)晚接到警方通知,該校一位學生「因事受傷」,送院後情況穩定。校方承認,早於去年11月初發現涉事學生有異樣,已即時通知學校社工及聯絡有關部門跟進,亦有按相關程序處理;直至聖誕假前,沒有再發現他有任何異樣。

校方續稱,「多謝大家關心興德學校不幸的小朋友」,但因案件已進入司法程序,加上要盡量避免影響學生情緒,不能公布細節。

社會福利署方面則回覆,去年11月接到校方諮詢男童福利事宜,但其後並沒有轉介男童或其家庭予社署跟進。

哇 屌
有無link
條仔有情緒病,可能判入小欖
法醫將剖屍確定其死因

最難為係個法醫

要剖一具兒童屍,幫佢搵出真相
生仔之前真係要上堂
上堂最主要目的唔係要令你識湊仔,而係要令個小朋友唔好喺呢個世界跟著啲垃圾父母受苦
屌你老母 淨係識生唔識養,又冷血,呢啲人真係敗類
Vigilante
唔識養又要生
有情緒病仲生仔
自己都未照顧好自己個病,係咪戇鳩
痴撚線
我最唔明既就係點解條友fb寫到自己咁愛仔女 好演技到咁
係公屋商場間唔中都見到MK老母拖住個細蚊仔細路女

個MK老母教仔句句都爆粗+勁大聲

投胎投到而D父母真係喊三聲
岩岩去search 幾分鐘就已經睇唔到
窮撚通常冇咩家教都冇時間教
下下都講打講殺
仲要後母
有家屬幫條仔fb delete留言
謀殺告唔入的話,誤殺同企圖謀殺可唔可以同時告?最好有生之年都唔好放佢地出黎 對小朋友都咁殘忍,好難想像對其他人會點
睇到好撚嬲 究竟係唔係人嚟
十分鐘前delete 咗
入到去
佢應該有排受
正常人睇到都火火地
班犯重唔用依個藉口當佢沙包同肉便器
祝你地一家全身生cancer
每一個地方都好似死去活來咁痛
持續到你地100歲命
其他你地既親戚朋友都全部生cancer
死後落地獄,永不超生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞