[5歲女童虐殺案]消息指死前一日遭拋上天花板擲落地 後再被繼母畜牲父毒打

921 回覆
20 Like 1839 Dislike
痴撚線架,個5歲細妹得罪佢地乜撚野?

我好想打柒個老豆呀!屌你老母!
我估係個女跟本低低哋,忍唔住見鑊打鑊
有時真係好難接受自己生咗個低b

我諗你都低低地
英國D左膠原本都係咁諗廢左體罰
結果出現左好多學生攻擊老師既校園攻擊事件 甚至有老師死左
最後都承認錯誤恢復返體罰
可惜香港冇跟
好嘔心,死咗個人你拎來藉題發揮

夠你呢啲支持暴力既畜牲嘔心咩?
打手板同拎鉸剪虐殺程度爭咁遠可以拉埋一齊講
見有人死咗就拎來亂咁放大做埋據

咁冷血真係唔知你哋咩動物嚟,你哋有無道德㗎?死咗個小朋友仲要利用人哋既死去伸訴自己主張,你班冷血仆街死撚咗去啦

主張暴力既畜牲話一班反對暴力既人冷血
巴打你唔係嘔心,係精神有問題
睇睇精神科醫生,醫唔好不如早啲自行了斷,世界有你呢啲暴力狂好撚危險
祝你早日仆街死
專登將受控、有限度既體罰制度夾硬拉埋無限制暴力嚟講、去打稻草人,再冷血哋借一個逝去小生命去宣傳自己既理念,仲要靠毫無理據地咀咒人去討論

小妹妹咁樣,枉你仲敢整個得戚笑臉,你直頭係人渣敗類,你無得救,一定落地獄

你好撚嘔心,暴力就係暴力,唔撚會分乜鳩係受控既暴力,唔受控既暴力,你將暴力合理化,正一係人渣仆街含家剷

冇理據?一早有巴打提出過,暴力會愈用愈多,一開始打手板個細路唔驚,就拎籐條打,再唔聽就用棍毆,根本一開始用左暴力就會愈用愈多,你條畜牲又有咩反駁呀?咁撚有理據你又唔撚反駁?

再用下你個閪腦,乜撚野叫借死人宣揚理念?
而家出左事緊係呼籲啲人咪撚打細路,因為唔想再有下一單,呢啲係叫借鑑,唔似你隻暴力狂死不悔改,唔識從錯中學習
10幾年前好撚多小巴意外死人,政府立法又要裝限速又要裝安全帶,係咪叫借撞車死班人宣揚政策呀?

你條仆街冇理據咒人快啲死就得,祝你早日仆街死唔撚得?
肯定你條畜牲仲係幻蟲果陣,俾你老母打撚到你變智障,搞到你而家鳩下鳩下咁,毫無思考能力,你呢啲咪體罰教出黎既弱智仔囉
而家我祝你咪撚咁早死,等你俾老母打到你斷手斷腳一世癱瘓就最撚好,你老母就長命百歲,百病纏身
英國D左膠原本都係咁諗廢左體罰
結果出現左好多學生攻擊老師既校園攻擊事件 甚至有老師死左
最後都承認錯誤恢復返體罰
可惜香港冇跟

香港啲學校都廢左體罰廿鳩幾年啦,香港死左幾撚多個老師呀?睇過?
佢根本就係暴力狂
之前睇新聞 佢係有暴力傾向
香港D老師比較興自殺多D
李國章, 羅范椒芬 表示同意
簡直係人間悲劇,生係個痴撚線家庭仲要讀痴撚線學校 有時戴妖講得真係好岩,窮人生仔生仆街
見到個細路囡好無助咁抱住個頭真係好心酸
首先我同情死者, 冇任何唔尊重既成份

幻想自己係一隻online game既NPC , 天生就俾GM (命運) 局住做呢個NPC ,
Level 0 既, 乜野技能配點都冇 , 呢個NPC既一生就係俾一對自稱父母既劣質玩家出氣
呢兩個玩家本身都係垃圾, 低level 低智力, o係世界得唔到認同就搵你出氣

咁樣既劇本, 咁樣既一生真係仲衰過做貓做狗
咁即係個八歲仔同個死者無血源關係?
英國學校都係禁止體罰,父母亦只可以係合理情況下體罰子女。
胞兄
認真個小朋友個性格最受老豆老母影響,小朋友百厭可以教啫, 點解人下下喊打喊殺
唔通小朋友一出世都乜識咩
只係體罰有限制冇禁止呀巴打
體罰不等於虐兒,同埋8歲下都禁止體罰。
樓上條友係咪弱智? 一般體罰同毒打都唔識分?

做人做到咁不如快d死撚左佢
屌那星
自己個女養到肥施大隻
唔係自己生個兩個就瘦到骨杉杉
三個拍埋一齊影相
唔知以為最大戈個係佢個女
見到阿哥同阿妹真係好瘦
孤星淚......
我冇話虐兒啱喎,只係覆返上面個巴打盲目地要將體罰一刀切係唔啱

同埋你睇清楚我有講到體罰不等於虐兒
睇到都心up 到底點做得出 點落到手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞