Samsung S8/S8+/ Note 8討論區 (11) s9 可能有全新電池技術!

1001 回覆
20 Like 10 Dislike
其實係咪姐係完全可以當佢普通8達通咁用 只係係手機入面咁解

唔洗著mon都可以用個下屈機
呢d先係真正既user friendly
你睇個apply pay西瓜卡 下下要開住個app
唔知 smart octopus 正式出果日,會唔會有firmware 更新定淨係更新Samsung pay

已經更新左,岩岩開埋張新八達通。

有咩,update 左未見有
唔知 smart octopus 正式出果日,會唔會有firmware 更新定淨係更新Samsung pay

點解我冇

我都無

點解我冇

我都無

s8+ 未有

點解我冇

我都無

s8+ 未有

note 8 都未有

點解我冇

我都無

s8+ 未有

note 8 都未有

今朝10點開Samsung pay 見佢通知話更新就有得加,之後開Galaxy app 更新左兩個Samsung pay 既升級就有啦

note 8
銷售版八達通 轉唔到入去

點解我冇

我都無

s8+ 未有

note 8 都未有

今朝10點開Samsung pay 見佢通知話更新就有得加,之後開Galaxy app 更新左兩個Samsung pay 既升級就有啦

note 8

原來要去galaxy app update

我知點解冇,唔係冇更新到,而係一定要放左張信用卡入去,先可以放到八達通
學生表示好想用
而家邊到出note8最低? 同埋係唔係d官方優惠冇晒? 好後悔岩岩出有notes fan優惠個陣冇買

ps. note 3用家

好似豐X做梗優惠,NOTE 8 $75xx,折左65xx
邊間?問左減得300

點解我冇

我都無

s8+ 未有

note 8 都未有

note 8

原來要去galaxy app update

學生諗緊開唔開張新卡玩 不過搭車都係用返實體卡

x2搭巴士小巴可以用下嘅,搭鐵梗係用返學生
學生表示好想用

完全無視左啲學生,明明都係比咁多錢買部s8+

點解可以咁麻煩

即係月票要等下個月用手機八達通買先有得用?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞