Samsung S8/S8+/ Note 8討論區 (11) s9 可能有全新電池技術!

1001 回覆
20 Like 10 Dislike
部機鳩鳩地想換機,想換s8+但又諗緊等唔等s9好,差兩三個月

各位師父俾d意見啦
NOTE 8有冇大鋪已經減左1000?
部機鳩鳩地想換機,想換s8+但又諗緊等唔等s9好,差兩三個月

各位師父俾d意見啦

鳩多3,4個月等S9包無後悔

各位師父俾d意見啦

買S8再等

各位師父俾d意見啦

影相s8 同 n8 邊部好 d?
有無人覺得個keyboard 好唔順……
係咪關mon 貼事

如果touch問題就多數係

玻璃貼會咁
轉左用咩水凝貼

玻璃貼唔會
係啲垃圾中空玻璃貼先會咁

有無邊隻推介

Whitestone

各位師父俾d意見啦

講明工程機 都未係正式
有冇人note8間唔中會斷一下wifi又連返
之前貼過amazing中空貼,有網點側邊又痴塵。之後轉左淘寶貼,貼極都覺得差。祼左一排今日貼左amazing全張都有痴力嘅玻璃貼,中間冇網點,開心使用中
雖然預計側邊都會痴塵,不過到時洗洗算
之前貼過amazing中空貼,有網點側邊又痴塵。之後轉左淘寶貼,貼極都覺得差。祼左一排今日貼左amazing全張都有痴力嘅玻璃貼,中間冇網點,開心使用中

會唔會頂到個手機殼?

會唔會頂到個手機殼?

我都用緊, 唔頂殼。
不過用第一日坐係地下,電話跌左出黎一撞個邊位,即刻碎左邊位

點知打上去有得上番佢公司換張全新

各位師父俾d意見啦

講明工程機 都未係正式

疑似前面板

咁睇好似無變化
用左半個月都冇貼mon貼
岩岩淘左張但又唔想貼
好似哂左個mon咁
岩岩淘左張但又唔想貼
好似哂左個mon咁

趁個mon未花有靚貼好拿拿林貼
藍芽耳機大細聲問題係咪冇得搞
有冇人note8間唔中會斷一下wifi又連返

係咪開左省電
岩岩淘左張但又唔想貼
好似哂左個mon咁

趁個mon未花有靚貼好拿拿林貼

我仲諗住花左之後去比$300換左mon先貼

會唔會頂到個手機殼?

我都用緊, 唔頂殼。
不過用第一日坐係地下,電話跌左出黎一撞個邊位,即刻碎左邊位

點知打上去有得上番佢公司換張全新

你邊間貼?自己跌碎都有得換?係唔係路呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞