Samsung S8/S8+/ Note 8討論區 (11) s9 可能有全新電池技術!

1001 回覆
20 Like 10 Dislike
而家流動無線充電寶 得唔得

見momax rosses 好大舊

諗緊 成舊野都厚 心思思
還是買個無線叉座 放係屋企算
無線尿袋無撚用
我啱啱買左,兩個字~方便,你唔記帶線嘅時候,你會覺得好彩有佢
咁多位巴打想問下3000左右有咩機好用
家父見人用又想轉Samsung用下
我見好多啲C 5789好似幾啱但太多驚中伏揀唔到邊個好 s7有冇跌到3千幾 買返上代旗艦會否更好
同埋一定會係大鋪買
買s7 之前豐澤 三千幾
c9 pro
c9 pro
大電大mon之餘效能都唔錯
呢家升到7.1
仲要售後又好

老人機首選
我設左呢個照樣可以ap同8仔雙修
話說AOD果陣用唔到ap?
但自測AOD用到8仔
Android pay一定要unlock
好想快啲出8.0, 依家部s8好食電 ,明明更新前完全唔食電
自測熄左機都用到8仔
想問如果用呢個尿袋再用線叉電,係咪都係快充黎架?
超級認同,而家部s8好似食電獸,最多頂到半日,幾乎每日都要充兩次電先得
出左部note8 幾日,發覺佢平時load野果d都好快,但係一拎黎打機果陣d fps都幾低下
係咪正常?
遊戲mode較左咩mode?
較左遊戲模式,跟住遊戲啟動器較左高效能
再用埋game tuner set高效能都係咁
eg: 玩天命6 經常性低fps

我咁set畫質都過得去,唔好開fps顯示個人會開心d

你試下重新開機先
有時係開得太多野會疾左
用咗大半年,undate咗,無事喎
咁我又無咁勁,大概一日一充,但之前由朝用到晚都仲有7x~8X%電。 好後悔update咗。
利申:出街唔打機,上吓fb,ig,sc,whatsapp,lihkg咁
有冇安全又薄身既充電case for note8 介紹?
我見有d 不知明牌子做到幾薄,但安全性就唔知點
uag 好安全 但係唔想薄身
有無保護貼賣家推介? $100 內
淘左鋼化貼,而家2邊有位覆蓋唔到,覆蓋又差左
曲屏係咪唔應該用鋼化?
我都淘左塊玻璃貼
都ok既,不過上下左右都有黑邊個款,條"喇"位會有塵
都仲睇緊有冇更好既玻璃貼
最慘係而家觸控差左
我都用緊依隻
搞到touch好差
好想換
得巴打試完報告
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞