Samsung S8/S8+/ Note 8討論區 (11) s9 可能有全新電池技術!

1001 回覆
20 Like 10 Dislike
11月尾申請左Samsung pay 果300蚊現金卷但仲味收到

我都係...
11月尾申請左Samsung pay 果300蚊現金卷但仲味收到

我都係...

打去問下 之前打左去一星期內已有

點解無八達通揀

點解無八達通揀

入 galaxy apps update samsung pay
有冇巴打測試全日開nfc 電量係點

關同開電量唔覺有咩大分別
如果到時換左手機,咁張八達通係唔係會冇左?
請問各位巴打,你地有冇調教過用咩方式?
有冇人有港版samsung pay既apk
請問各位巴打,你地有冇調教過用咩方式?

揀第三個
如果到時換左手機,咁張八達通係唔係會冇左?

換返samsung應該跟返samsung pay aaccount
其他手機嘅話應該就要退卡

所以都係繼續用手機套zip張八達通算

Note 8 auto?

S8 auto

巴打點影 , 我影出黎果張同你差好遠

我之前都手痕試過影
s8+ auto
其實以電話求其影下 個質素都算幾正

其實電話影相去到咁都已經好滿意
冇咩特別都唔會因為相機而換機
除非影到星軌😂
之前唔記得帶八達通去站到買左張租用一直放左係到 ,
岩岩已經轉左入SAMSUNG PAY
轉番自動增值入呢張卡就廢左張個人八達通去

真係好正!唔洗unlock 手機直接嘟
嘟完手機即刻有msg提示返個餘額
開app check又得,仲睇到埋最近交易紀錄
超撚正啊!!

想問吓 增值係唔係直接入7仔增都得
之後啪部手機落去
定係一定要連Samsung pay

七仔都得 或者用自動增值

可唔可以開張smart octopus 再幫佢申請自動增值,定一定要實體卡先做到
求救,點解我仲係AQE1 話已經最新version...

理得佢 入galaxy app更新三叔pay就算

佢就係要我update先比我用,但係去到又話無更新 撚狗我

水貨?

水貨?

行呀,係百記入既,唔通要插電腦先update到

屌有無人知個audioserver 係咩黎
係咁扯我啲電
有無人知Samsungpay個設定set邊款先可以用哂paywave 同 八達通? thanks

屌有無人知個audioserver 係咩黎
係咁扯我啲電

未試過彈出黎 google左陣見到

https://forum.xda-developers.com/att-galaxy-note5/help/whats-audioserver-whys-draining-battery-t3593392
有無人知紅色幾時出
有無人知Samsungpay個設定set邊款先可以用哂paywave 同 八達通? thanks

原來係改nfc設定 當我無問
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞