Samsung S8/S8+/ Note 8討論區 (11) s9 可能有全新電池技術!

1001 回覆
20 Like 10 Dislike
s8玻璃貼全個mon覆蓋晒
同頂底有空位冇覆蓋晒既貼其實有冇乜野分別
上網睇左好耐玻璃貼,唔係左右2邊貼唔實,就係邊位漏光痴塵易爛,完全唔知揀邊隻好

全覆蓋戴唔到機套

之前貼過幾隻貼都總有缺陷,而家唔戴爽到爆

留言講左係A系列

應該係,A8(2018)好似發佈咗

話屌打其他廠旗艦等我咁興奮
垃圾台媒

前鏡雙鏡頭 lg v10出左好耐 而家先玩自拍雙鏡
上網睇左好耐玻璃貼,唔係左右2邊貼唔實,就係邊位漏光痴塵易爛,完全唔知揀邊隻好

全覆蓋戴唔到機套

唔戴 兩邊弧面順滑感

ces 只發佈中階機 應該A系列

s9家族應該MWC 2月尾
有冇得set某個應用程式唔畀佢喺background嗰度開住

有冇得set某個應用程式唔畀佢喺background嗰度開住

設定>應用程式>流動數據

s9家族應該MWC 2月尾

平面螢幕 黑色機面粗框左

全覆蓋戴唔到機套

唔戴套貼全覆蓋玻璃貼?
邊隻好
[quo]

s9家族應該MWC 2月尾[/quote]

平面螢幕 黑色機面粗框左

[/quote]
香港好似唔會出[/quote]
s9先頭部隊 a多數二奶命
你地打速成用咩 keyboard?

梗係google

粵語輸入法 for sure
你哋有冇用ad hell2 擋廣告?

swift
雙清後電用得快左可以點 洗唔洗再清

小弟用緊note 8, 想save低電話會强左呢樣嘢,請問有咩方法搞搞佢

小弟用緊note 8, 想save低電話會强左呢樣嘢,請問有咩方法搞搞佢

用返原廠個主題就得

用返原廠個主題就得

但請問用左其他主題就會save唔度電話

用返原廠個主題就得

但請問用左其他主題就會save唔度電話

個 high contrast (?) theme 好似會
準備買note8,有冇bumper推介
利由,成日爛mon..
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞