Samsung S8/S8+/ Note 8討論區 (11) s9 可能有全新電池技術!

1001 回覆
20 Like 10 Dislike
反而隻紫色幾靚
想問大家係買左咩色!?係咪紫色多?我買左金色

唔好咁 我買完金色 睇落都唔金

金色出奇地夾黑面板 都不錯

跌落地嗰陣?
聰明通客戶價 5088 s8+ 64 好似好抵屌
聰明通客戶價 5088 s8+ 64 好似好抵屌

而家企硬5千頭
S8+ 邊度入手最抵
今日去左比300整玻璃
整完玻璃係可以繼續有防水呢d功能的
已經問清楚
有無咩mon貼介紹 岩轉左s8

Whitestone dome
有冇人日曆通知(full screen嗰隻)
唔知自己熄mon?
我記得更新前通知完(就算唔拉交叉)
過咗一陣都會自己熄返mon
但頭先見到半個鐘前嘅通知
到依家都著緊mon
係咩事咁撚戇鳩?
如果我夜晚有個通知我冇留意起身熄咪成晚都會開住個mon?
唔知wow 左未

hsbc app note 8 support 指紋了

邊度有得整?

較左FHD 都係咁食電

較左FHD 都係咁食電

ching係咪用s8?
想問下有冇人用緊samsung iconx 2018
想入手

較左FHD 都係咁食電

ching係咪用s8?

note8

較左FHD 都係咁食電

ching係咪用s8?

note8

呢個電源使用量我用到四個幾鐘架啦喎 Ching 係咩 software version

較左FHD 都係咁食電

ching係咪用s8?

note8

呢個電源使用量我用到四個幾鐘架啦喎 Ching 係咩 software version

BQK4
部機早兩個星期買
其實之前用2K都係4至5個鐘shot
琴日升完所以順便reset埋
今日直頭較左FHD都係咁
係咪應該拎上去cs

較左FHD 都係咁食電

ching係咪用s8?

note8

BQK4
部機早兩個星期買
其實之前用2K都係4至5個鐘shot
琴日升完所以順便reset埋
今日直頭較左FHD都係咁
係咪應該拎上去cs

嘩 我幾日前先買 好彩無 up 去 BQK4
正常 sot 都4-5 hrs
拎去睇睇都無壞嘅
有冇咩鍵盤 可以好似ios kaiboard咁 中英同時打?

play度search miles leung
佢個d全部都有,用左7年了

邊度有得整?

我係 mobilefun 到買 等咗9日

大陸人都唔係好受 sosad

http://www.eprice.com.hk/mobile/talk/4523/209677/1/

大陸哩兩年不嬲反韓 同三星
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞