Samsung S8/S8+/ Note 8討論區 (11) s9 可能有全新電池技術!

1001 回覆
20 Like 10 Dislike
之前貼過amazing中空貼,有網點側邊又痴塵。之後轉左淘寶貼,貼極都覺得差。祼左一排今日貼左amazing全張都有痴力嘅玻璃貼,中間冇網點,開心使用中
雖然預計側邊都會痴塵,不過到時洗洗算

會唔會頂到個手機殼?

唔會,佢塊膜細d
之前貼過amazing中空貼,有網點側邊又痴塵。之後轉左淘寶貼,貼極都覺得差。祼左一排今日貼左amazing全張都有痴力嘅玻璃貼,中間冇網點,開心使用中

會唔會頂到個手機殼?

我都用緊, 唔頂殼。
不過用第一日坐係地下,電話跌左出黎一撞個邊位,即刻碎左邊位

點知打上去有得上番佢公司換張全新

你邊間貼?自己跌碎都有得換?係唔係路呀

直情去番amazing 換
有冇人用過samsung隻錶?

會唔會頂到個手機殼?

我都用緊, 唔頂殼。

我冇keep單同包裝盒 唔知有冇得換呢

會唔會頂到個手機殼?

我都用緊, 唔頂殼。

我冇keep單同包裝盒 唔知有冇得換呢

有單就得
我都係去番買果間鋪叫佢開番張單比我
用左半個月都冇貼mon貼
岩岩淘左張但又唔想貼
好似哂左個mon咁

趁個mon未花有靚貼好拿拿林貼

我仲諗住花左之後去比$300換左mon先貼

x2
note 8個mon好易花
雙清後好似仲比之前食電左
用左半個月都冇貼mon貼
岩岩淘左張但又唔想貼
好似哂左個mon咁

趁個mon未花有靚貼好拿拿林貼

我仲諗住花左之後去比$300換左mon先貼

x2
note 8個mon好易花

最驚半年之後先花
s8玻璃貼全個mon覆蓋晒
同頂底有空位冇覆蓋晒既貼其實有冇乜野分別
上網睇左好耐玻璃貼,唔係左右2邊貼唔實,就係邊位漏光痴塵易爛,完全唔知揀邊隻好
s9快啲出啦,想trade鳩部s8佢

我都覺

我都覺

點搞 屌
我成日撳個mon 都會有jip jip 聲....
係咪因為用緊個中空貼

點樣可以變番一個icon
s9背殼面板 單鏡頭

以上傳言
2018先黎QC 3.0

s8 3000 s9 3200 多200mah
我成日撳個mon 都會有jip jip 聲....
係咪因為用緊個中空貼

S8單鏡頭?
S9都係單鏡頭?
唔洗睇s9 直接用住部s8 plus到時出s10 第10代會唔會有更大躍進呢

有冇得set某個應用程式唔畀佢喺background嗰度開住

留言講左係A系列
s8玻璃貼全個mon覆蓋晒
同頂底有空位冇覆蓋晒既貼其實有冇乜野分別
上網睇左好耐玻璃貼,唔係左右2邊貼唔實,就係邊位漏光痴塵易爛,完全唔知揀邊隻好

全覆蓋戴唔到機套

留言講左係A系列

應該係,A8(2018)好似發佈咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞