Samsung S8/S8+/ Note 8討論區 (11) s9 可能有全新電池技術!

1001 回覆
20 Like 10 Dislike
S8+換moon幾錢? 爆咗玻璃

你用左300蚊換芒優惠未?
點解成日彈呢舊嘢出黎?
我發現note8個鏡頭塊玻璃唔會有指紋印
但後背個玻璃就有

新入手note8,後背一啲都唔似玻璃,同iPhone x個感覺完全唔同

膠咁款

直情似膠多過玻璃

三叔官價好似17xx
wipe所有data

利申冇300蚊優惠
s8 有邊隻叉電線推介
其實行貨S8+有冇Google Assistant?
其實行貨S8+有冇Google Assistant?

有,輸入語言變英文就得
s8 有邊隻叉電線推介

反而手痕痕 想入個無綫叉電pad

三叔官價好似17xx
wipe所有data

利申冇300蚊優惠

我都無呀
新機用家。我訓覺時用尿袋差,但去到95%停。2日都咁,請問有無巴打都係咁?
你係咪充到100%不過你訓左唔知 , 待機用左5%電呀?
新機用家。我訓覺時用尿袋差,但去到95%停。2日都咁,請問有無巴打都係咁?

無呀,今朝見8點見到時玩到93%,再充,10點起身又今停左95%
2個鍾部機待機應該唔會少5%,出街都唔會咁

三叔官價好似17xx
wipe所有data

利申冇300蚊優惠

我都無呀

點解唔一早買定第三方意外保險
果d爆完芒返去samsung換完可以claim返錢
特別係8系列呢代個mon真係超級貴
坊間換要近2000蚊
爆玻璃要換哂成set野
而whitestone要成5舊
利申裸跑緊仲未爆moon

至於8月底之前出機既
當我冇講過
係csl買有送第三方意外保險

無呀,今朝見8點見到時玩到93%,再充,10點起身又今停左95%

用叉電器叉呢
有D尿袋去到95%部機低電流佢會以為充滿自己停左唔再差
你試下換隻可以差到藍芽個款應該可以去100%

三叔官價好似17xx
wipe所有data

利申冇300蚊優惠

我都無呀

坊間換要近2000蚊
爆玻璃要換哂成set野

至於8月底之前出機既
當我冇講過

whitestone唔駛500,我自己訂300啫

用叉電器叉呢

係咪有得電量較正依樣嘢
有D尿袋去到95%部機低電流佢會以為充滿自己停左唔再差
你試下換隻可以差到藍芽個款應該可以去100%

唔該晒巴打,有你呢個解釋安心d 。我本身用小米高配差,應該快充無問題,之前部LG 都ok
其實係咪現家smartone同csl只買機都有保險?定要上台
我冇上台都有 csl

三叔官價好似17xx
wipe所有data

利申冇300蚊優惠

我都無呀

坊間換要近2000蚊
爆玻璃要換哂成set野

至於8月底之前出機既
當我冇講過
係csl買有送第三方意外保險
其實係咪現家smartone同csl只買機都有保險?定要上台
我冇上台都有 csl

某d大鋪同電訊商有
旗艦機爆芒代價太大
冇保險既情況下 推薦Whitestone
n8係唔係冇左scroll capture
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞