Samsung S8/S8+/ Note 8討論區 (11) s9 可能有全新電池技術!

1001 回覆
20 Like 10 Dislike

巴打點影 , 我影出黎果張同你差好遠

獻醜玩 pan 相
更新左都係無得入八達通
更新左都係無得入八達通

你要有信用卡加左落去Samsung pay 先得
更新左都係無得入八達通

你要有信用卡加左落去Samsung pay 先得

重裝過就有,不過佢話我卡種類錯誤
如果我本身張8達通有自動增值有無影響?
加左入去照平時咁用就OK?
如果就咁係SAMSUNG PAY TOP UP 下下比佢收我2.5%咪好撚貴
而家邊到出note8最低? 同埋係唔係d官方優惠冇晒? 好後悔岩岩出有notes fan優惠個陣冇買

ps. note 3用家

好似豐X做梗優惠,NOTE 8 $75xx,折左65xx
邊間?問左減得300

暫時見到 The Club 用 200 分 + $6,898 買 128GB 都算平
而家邊到出note8最低? 同埋係唔係d官方優惠冇晒? 好後悔岩岩出有notes fan優惠個陣冇買

邊間?問左減得300

暫時見到 The Club 用 200 分 + $6,898 買 128GB 都算平

數碼通好似有優惠Note 8 128 $6798
抵唔抵屌

成日有張卡起度好煩
如果我熄晒佢,仲嘟唔嘟到八達通?

成日有張卡起度好煩
如果我熄晒佢,仲嘟唔嘟到八達通?

關nfc

我之前都手痕試過影
s8+ auto
其實以電話求其影下 個質素都算幾正

auto

用三叔相簿亂執
add唔到實體card,有冇人知點解?

卡太舊

因為我張係自動增值,唔知去八達通cs換新卡得唔得?

你張係最舊果批八達通?
如果係點都要換

我果張係前面有八個號碼加後面有括弧號碼的,唔係八達通公佈限期內要更換果種。

咁應該得
定係你果張係個人八仔

唔係,係普通成人版

銷售版?
之前唔記得帶八達通去站到買左張租用一直放左係到 ,
岩岩已經轉左入SAMSUNG PAY
轉番自動增值入呢張卡就廢左張個人八達通去

真係好正!唔洗unlock 手機直接嘟
嘟完手機即刻有msg提示返個餘額
開app check又得,仲睇到埋最近交易紀錄
超撚正啊!!

超撚正啊!!

想問吓 增值係唔係直接入7仔增都得
之後啪部手機落去
定係一定要連Samsung pay

超撚正啊!!

想問吓 增值係唔係直接入7仔增都得
之後啪部手機落去
定係一定要連Samsung pay

七仔都得 或者用自動增值
其實長開nfc會唔會好食電?

會 所以我全日都會熄機
返到屋企都唔會開

會 所以我全日都會熄機
返到屋企都唔會開

但smart octopus 好似要長開
11月尾申請左Samsung pay 果300蚊現金卷但仲味收到
11月尾申請左Samsung pay 果300蚊現金卷但仲味收到

呢啲PROMOTION起碼兩三個月先會收到
你睇番條款

邊間?問左減得300

數碼通好似有優惠Note 8 128 $6798
抵唔抵屌

要trade機先有呢個價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞