Samsung S8/S8+/ Note 8討論區 (11) s9 可能有全新電池技術!

1001 回覆
20 Like 10 Dislike
add唔到實體card,有冇人知點解?
其實直接係app買smart octopus同買新卡轉移有冇分別

卡太舊

卡太舊

因為我張係自動增值,唔知去八達通cs換新卡得唔得?

卡太舊

你張係最舊果批八達通?
如果係點都要換
仲以為用新增八達通都會扣2.5%, 早知金額set高啲

卡太舊

你張係最舊果批八達通?
如果係點都要換

我果張係前面有八個號碼加後面有括弧號碼的,唔係八達通公佈限期內要更換果種。

卡太舊

你張係最舊果批八達通?
如果係點都要換

我果張係前面有八個號碼加後面有括弧號碼的,唔係八達通公佈限期內要更換果種。

咁應該得
定係你果張係個人八仔
我部s8 都用電用得好快....
買咗3 日咋
一日要 差 2次電
本身用開citibank自動增值八達通信用卡。本身samsung pay都有入呢張credit卡用。咁張八達通過左入samsung pay後。個自動增值仲work架? 張實體信用卡只可用黎簽帳,無左八達通功能?

頭先試過,加唔到張卡落smart octopus

我都係呀。頂。

卡太舊

你張係最舊果批八達通?
如果係點都要換

咁應該得
定係你果張係個人八仔

唔係,係普通成人版
買咗3 日咋
一日要 差 2次電

個 vpn king
買咗3 日咋
一日要 差 2次電

個 vpn king

無辦法 係大陸做野
無vpn 會悶死
同埋我想問,你地喺夜晚影相d 相嘅 質素係點架?我果部影出嚟同之前部s4 差唔多
同埋我想問,你地喺夜晚影相d 相嘅 質素係點架?我果部影出嚟同之前部s4 差唔多

巴打有無set野定auto?幾靚下

auto
買咗3 日咋
一日要 差 2次電

個 vpn king

無辦法 係大陸做野
無vpn 會悶死

同super vpn比 邊個好用?
買咗3 日咋
一日要 差 2次電

個 vpn king

無辦法 係大陸做野
無vpn 會悶死

個VPN king係咪挖緊礦

auto

一放大都係油畫 算
個samsung pay都係唔轉入去住,張八達通有哂自動增值 日日賞積分轉哂入去廢左張卡 到時手機轉會都唔知點算

auto

一放大都係油畫 算

正常夜晚唔用單反應該都油

Note 8 auto?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞