Samsung S8/S8+/ Note 8討論區 (11) s9 可能有全新電池技術!

1001 回覆
20 Like 10 Dislike

唔想實體卡冇效
就要另外開smart octopus=新8達通ac
但本身samsung pay 入咗信用卡先開得

登陸實體卡 好似唔使入信用卡先
有錯幫改

如果要入信用卡先用到我就真係
成5000幾買部s8+ 為左d咩
用緊s6
好想出部s8玩下
知唔知邊度出平?
希望MTR會整部機係出面比人自己買月票
唔撚想部電話係咁比人撚
希望MTR會整部機係出面比人自己買月票
唔撚想部電話係咁比人撚

成部電話當信用卡咁碌
到底用唔用到落學生個人八達通

想買部note 8 用
好奇一問
咁有時商場d買野泊車優惠
會用到?

又話個人8達通唔得

學生車費優惠計劃,咁啫係學生八達通得唔得

又話個人8達通唔得

學生車費優惠計劃,咁啫係學生八達通得唔得

唔得

有冇人知點解
行s8
有冇巴打喺數碼通出note8,開盒個label寫住this label is for internal checking only?

我部s8+有

其實係咪數碼通出就會有呢張貼紙

有冇人知點解
行s8

卡太舊,啱啱都係咁
有無人已經轉左張8仔入spay 係咪有80蚊送

推廣期內
唔知係咪14號先開始

轉咗 仲未有 無就del咗佢退返錢 反正張卡多出黎又無打算用smart octopus

推廣期內
唔知係咪14號先開始

問左hotline, 今日加發達通app,佢話80蚊回贈及25增值費用回贈會於2月13日之後比。回贈左,透過發達通app通知。

推廣期內
唔知係咪14號先開始

問左hotline, 今日加發達通app,佢話80蚊回贈及25增值費用回贈會於2月13日之後比。回贈左,透過發達通app通知。

本身用開citibank自動增值八達通信用卡。本身samsung pay都有入呢張credit卡用。咁張八達通過左入samsung pay後。個自動增值仲work架? 張實體信用卡只可用黎簽帳,無左八達通功能?
本身用開citibank自動增值八達通信用卡。本身samsung pay都有入呢張credit卡用。咁張八達通過左入samsung pay後。個自動增值仲work架? 張實體信用卡只可用黎簽帳,無左八達通功能?

頭先試過,加唔到張卡落smart octopus
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞