Samsung S8/S8+/ Note 8討論區 (11) s9 可能有全新電池技術!

1001 回覆
20 Like 10 Dislike

有用 不過純粹淘寶先開黎用 

咁師兄有冇發現電話自動裝咗個 “支付宝安全校验服务” 嘅 app?
(冇錯,係簡體字)
覺得有啲伏…

似係三叔個rom內建左
部s8+ 無裝過支那app都有呢舊野

我部冇喎

我部s8+都冇

我部s8+無裝過tb app但係有

入去systems app 睇都冇?

我無裝tb app但係有呢個咩支那寶校驗

咁師兄有冇發現電話自動裝咗個 “支付宝安全校验服务” 嘅 app?
(冇錯,係簡體字)
覺得有啲伏…

似係三叔個rom內建左

我部冇喎

我部s8+都冇

會唔會係港行rom其實大部分都同國行一樣
所以拎埋個垃圾程式內置埋入去搞衰個rom
有冇咩鍵盤 可以好似ios kaiboard咁 中英同時打?

(冇錯,係簡體字)
覺得有啲伏…

似係三叔個rom內建左

我部冇喎

我部s8+都冇

https://www.mobile01.com/topicdetail.php?f=568&t=4606158&p=1
note5 原來已經有
note 8
更新完個mon冇再偏綠

似係三叔個rom內建左

我部冇喎

我部s8+都冇

應該係, 垃圾港共三叔
note 8
更新完個mon冇再偏綠

really!?
note 8
更新完個mon冇再偏綠

really!?

好似係好咗

我部冇喎

我部s8+都冇

應該係, 垃圾港共三叔

屌無啦啦有個簡體字嘅 app 真係好撚礙眼

我部冇喎

我部s8+都冇

應該係, 垃圾港共三叔

屌無啦啦有個簡體字嘅 app 真係好撚礙眼

最慘唔知會唔會係後門監控程式嚟。
不過見佢又冇用過啲數據data。
岩岩買
NOTE 8
S8
各一
百老匯送黃豆
Samsung又送兩個Speaker
正到呢 當聖誕禮物送比人
有冇人覺得s8 上次果個update好食電

食電左D,但指紋/瞳孔解鎖都順左
help
一新增聯絡人就會話聯絡人已停止
有冇人知咩事
Note 8 8.0!!!

https://www.youtube.com/watch?v=FlWCNFUgTGI

beta版電量唔多掂
我8895 s8淨係用到大半日

食電左D,但指紋/瞳孔解鎖都順左

電唔差得遠,但真係順左
想問大家係買左咩色!?係咪紫色多?我買左金色

唔好咁 我買完金色 睇落都唔金

紫色 ,細機更本就冇得選擇,得兩種色可以揀,仲要冇黑色揀,真係失敗,要買水貨先有黑色

金色出奇地夾黑面板 都不錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞