Samsung S8/S8+/ Note 8討論區 (11) s9 可能有全新電池技術!

1001 回覆
20 Like 10 Dislike
究竟長時間訊號差係咪會食電好多
今日倒水到痴線

6個鐘45分鐘 依家得返60%
sot 1個鐘22分鐘 277mAh
咩game
係ios d game做優化做得好
ios只要針對幾部機做優化就得
但係An機就成個海咁多,所以好多遊戲都唔會針對An機做優化,好似18:9同18.5:9咁,比個Full screen你就算
無錯 所以app優化唔夠ios黎真係死症
無錯 所以app優化唔夠ios黎真係死症

有冇人知samsung有冇出呢種長度嘅type c線 依家要插住條原廠長線先連到去DAC真係好煩
大部份都係,天命6,shadowverse
今日去問,我一答完,個職員答我: 無,無得整,想同iphone比更加無可能
samsung 真係on9到極 ,唔係原廠線都連唔到部機,用其他線去差電又上唔到去快充
似係你條線問題
我用其他廠microusb+其他廠adapter轉 typeC都連到部機
其他qc2.0牛+其他typeC線都上到快充
甚至用p.d.既laptop牛都上到快充
完全冇你所講既問題喎
冇可能,屋企有好多type c 線,條條都唔得,有幾條都係LG 果啲,全部都唔得,唔係type c 線就更加唔好講
圖入面果條試過都肯定冇壞,買LG 果hifi plus 送 , 但連去samsung就唔得
堅係你問題啦
我用Verbatim 既type c 都可以pc 連部機
電腦連部機冇問題,乜線都得,係差電同DAC 就唔得
部機會唔會壞壞地
我地用任何線都QC到
定係你邊用邊充 S8.N8開mon一律冇QC
S9咁多流出圖,實物機伏味重
s8既用家 可唔可以影你地個殼黎睇睇 同埋邊到買
請問有冇link
開mon充都會顯示qc快充
顯示姐, 會停左快充
我隻快充牛qc2.0/3.0 時係橙燈
普通就綠
一著mon 隻牛就轉綠燈
機身會再厚的 雙喇叭 鏡頭
用緊其他線都快叉到同連到電腦
eco條usb3.1 to type c
倍思塊雙線圈無線板送嗰條
小米micro+type c 2合1長線
紫米micro+type c 2合1長線
小米高配送嗰條micro+type c 2合1短線
紫米qc3火牛送嗰條
全部都得
<br/>部機會唔會壞壞地
我地用任何線都QC到
定係你邊用邊充 S8.N8開mon一律冇QC
<br/>開mon充都會顯示qc快充
<br/>顯示姐, 會停左快充
我隻快充牛qc2.0/3.0 時係橙燈
普通就綠
一著mon 隻牛就轉綠燈

冇錯
的確開mon係唔足快充
會顯示快充即係證明條線同牛都係冇問題
而佢快充都唔顯示即係根本熄mon都冇快充
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞