Samsung S8/S8+/ Note 8討論區 (11) s9 可能有全新電池技術!

1001 回覆
20 Like 10 Dislike
有冇巴打拎到Samsung pay嘅smart octopus 送嘅80蚊?
有冇巴打拎到Samsung pay嘅smart octopus 送嘅80蚊?

真係極多盲撚

我部機嘅電池原來已經得番89%

成日打機 用左半年都有98%,d電仲好㩒用
幾時先有Android 8.0

外地先岩岩beta 4 真係要等出年升到

外地先岩岩beta 4 真係要等出年升到

咁急做咩 陣間更新完又成堆 bug 又有乜為呢
依家想買s8,邊度買最平
samsung pay update完fix咗彈app bug

好感動
依家想買s8,邊度買最平

維修洗唔洗買機單

磅水咪唔洗
note 8用家
堅正
有冇人用smart octopus 搭巴士有2秒dalay?搭地鐵都有啲啲,我頭幾日用又唔覺,係呢兩日開始係咁,慢咗少少

s8既就刷國行
參加內測
有冇人用smart octopus 搭巴士有2秒dalay?搭地鐵都有啲啲,我頭幾日用又唔覺,係呢兩日開始係咁,慢咗少少

無呀。同實體八達通一樣咁快

無呀。同實體八達通一樣咁快

計靈敏度拎個電話拍仲好過拎個銀包出黎拍
就咁撳個volume key冇得較通話音量…一聽voice message勁大聲

請問大家點較通話音量?
手上既S5就黎打柴,想換S8,邊度換抵玩
唔該巴絲
女朋友響外國上網買左部s8
但話咩未開通的
有冇人知道點樣開通
都有d急。。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞