[Uaena] IU 討論區 14 - 令人難忘的夜信廣東版

1001 回覆
48 Like 0 Dislike
話實真心想響con聽佢唱一次日文,是但邊隻都好...但我睇重難過聽佢唱廣東歌。

無架啦… 都放棄晒日本市場咁既款

Beautiful Dancer,怕且都同「千金難買一聲響」一樣,變成江湖絕唱...

playlist有擺入去
話實真心想響con聽佢唱一次日文,是但邊隻都好...但我睇重難過聽佢唱廣東歌。

Beautiful Dancer,怕且都同「千金難買一聲響」一樣,變成江湖絕唱...

我想聽follow the moon

點解我未聽過有首咁嘅歌 啲side track多到跟唔上
iu真係好鐘意香港,比起其它idol既官腔....

咁既歌手咁既偶像邊度搵
我願追隨娘娘一世!

響我電話playlist,跟字母排,啱啱Good Day前面...

日專啲歌冇咩唱過
拎黎做主打就太賭博。但side track絕對入到頭三

娘娘出乜歌都 all kill 架啦
拎 jamjam黎做主打未驚過

紅足六年。真心講。論樣論才華論人品。抵佢女神鋪鋪all kill

唔係賣花讚花香
無論做歌手定係做偶像
娘娘都係100分

佢本身做人處事既態度已經係好到不得了

每次睇到有人話僧佢,真係睇唔透
佢簡直天使嚟 稱得上係女神

講得最多咪黎黎去去都係銀赫 聽到麻木晒

銀赫單野又如何
我覺得冇問題, 佢地自己私生活
係啲人炒作炒到變左負面野, 根本冇問題
男未婚女未嫁

隻日文 mini 你無聽?
jam jam
有冇巴打有拍低「飲啖水先」
想cut出黎

隻日文 mini 你無聽?

仲有MONDAY AFTERNOON
同埋FOLLOW THE MOON
銀赫單野又如何
男未婚女未嫁

迷妹覺得oppa俾人搶走咗嘛
jam~~~
仲以為佢唔識英文 點知講得咁流利
銀赫單野又如何
男未婚女未嫁

迷妹覺得oppa俾人搶走咗嘛

咁耐都仲提
使唔使細個瀨尿攞返出黎講
好正 !!!今晚有排都訓唔著

呢幾年娘娘有搵英文老師學架
你估仲係英雄豪傑嗰陣 i run for u 咩

你都有去睇?
數不清 無數的事堅持著
為了很小如羽毛的事也還是會崩潰
致 自己的名字

給任何人世上比其他說話
更完美 動人的詞語
致 珍貴的名字

現在不再被叫著
致 思念及悲痛的名字

某一個名字
致 某另一個名字

許多翻滾著的東西
擠擁在牢牢寫下的文字上
沉重的身體謹慎的移動著
今天仍然一步一步的留下足印
致 脆弱但耀眼的所有名字

佢啲英文真係流利到爆 翻譯錢都可以慳埋

你都有去睇?

有呀 U巴 我都係第一次娘娘既con
原來正到咁
數不清 無數的事堅持著
致 自己的名字

給任何人世上比其他說話
更完美 動人的詞語
致 珍貴的名字

現在不再被叫著
致 思念及悲痛的名字

某一個名字
致 某另一個名字

許多翻滾著的東西
擠擁在牢牢寫下的文字上
沉重的身體謹慎的移動著

感謝 我勁想搵返呢段文字 睇個陣配埋首歌真係眼濕濕
如果有下次
IU敢用英文對答,我相信香港fans都敢用英文回

佢啲英文真係流利到爆 翻譯錢都可以慳埋

唔洗聽呀嬸翻譯
娘娘英文發音幾好
數不清 無數的事堅持著
致 自己的名字

給任何人世上比其他說話
更完美 動人的詞語
致 珍貴的名字

現在不再被叫著
致 思念及悲痛的名字

某一個名字
致 某另一個名字

許多翻滾著的東西
擠擁在牢牢寫下的文字上
沉重的身體謹慎的移動著

真係好感動 睇到想喊
數不清 無數的事堅持著
致 自己的名字

給任何人世上比其他說話
更完美 動人的詞語
致 珍貴的名字

現在不再被叫著
致 思念及悲痛的名字

某一個名字
致 某另一個名字

許多翻滾著的東西
擠擁在牢牢寫下的文字上
沉重的身體謹慎的移動著

我最有FEEL係 bad day 同埋the night of the first breakup
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞