[Uaena] IU 討論區 14 - 令人難忘的夜信廣東版

1001 回覆
48 Like 0 Dislike
「糟糠之妻XXX」...

我都無話要脫飯…
好想去韓國睇一次娘娘

偏偏下次去嘅係北韓

巴打去北泡玩咁勇?

「好呀,同佢(哋)握手就賣腎都去...我呢?」

要賣兩個腎先去到…

話時話,上Melon Ticket睇,呢次首爾場好搶手,啲飛守得好硬,宜家都無人退飛,想話學前年咁過後執雞都好難。嚟緊星期日清州場反而都重有...九張山頂角落咁「多」(截至噚晚)。

我睇fan cafe都見到有幾個韓飯執到退左果d 飛喎
好想去韓國睇一次娘娘

偏偏下次去嘅係北韓

我想去北韓多d喎
民宿李考利眼中的iu好可憐, 情緒又抑壓, 又無朋友, 又老土

李知恩 同 IU 又真係唔同嘅
但都係會不斷進步
民宿李考利眼中的iu好可憐, 情緒又抑壓, 又無朋友, 又老土

其實呢個description綜合埋就係...(唔少)家庭主婦。

「好呀,同佢(哋)握手就賣腎都去...我呢?」

要賣兩個腎先去到…

話時話,上Melon Ticket睇,呢次首爾場好搶手,啲飛守得好硬,宜家都無人退飛,想話學前年咁過後執雞都好難。嚟緊星期日清州場反而都重有...九張山頂角落咁「多」(截至噚晚)。

我睇fan cafe都見到有幾個韓飯執到退左果d 飛喎

咁可能每日上去三五次睇先會有收穫...噚日上過去兩三次睇,都唔見有。

我都無話要脫飯…

記住 Uaena Song 既內容就得啦
始終都係 Uaena
《孝利家民宿》圈飯好凶狠...其實近三年先後圈好多飯:15年mini是非之後,多咗西洋飯;16年拍《步步驚心‧麗》,多咗一大堆華語飯;今年就綜藝圈飯。宜家就睇出年十周年重有咩花樣玩到出嚟...

出道就黎10年都仲吸到飯

新飯在此
睇過演唱會之後先發現iu好正

我都無話要脫飯…

「信住你先...畀我知你呃我嘅,你自己去廚房食晒杰過芝麻糊嗰煲嘢佢~~」

其實呢個description綜合埋就係...(唔少)家庭主婦。

我中意呢type喎。又靜又摺。兩個人自己開心就夠 btw即刻睇民宿先
《孝利家民宿》圈飯好凶狠...其實近三年先後圈好多飯:15年mini是非之後,多咗西洋飯;16年拍《步步驚心‧麗》,多咗一大堆華語飯;今年就綜藝圈飯。宜家就睇出年十周年重有咩花樣玩到出嚟...

新飯在此

人格魅力

久唔久總有啲新搞作,一唔係就因禍得福嘅事都有,成事在人又在天,好難唔服。

對比返呢期The Unit,入面頗有啲參賽者年資同佢一樣甚至更老...睇見都真係唏噓。
久唔久總有啲新搞作,一唔係就因禍得福嘅事都有,成事在人又在天,好難唔服。

對比返呢期The Unit,入面頗有啲參賽者年資同佢一樣甚至更老...睇見都真係唏噓。

噚日睇過佢地唱某女團首歌…
聽完真係唔多掂
紅唔起真係有原因

聽完真係唔多掂
紅唔起真係有原因

見啤啤po嗰邊都有提起,好似話表現幾恐怖。同埋響啲鬼佬網見人話,其他幾組都表現麻麻。片未睇,今晚要領教下...

聽完真係唔多掂
紅唔起真係有原因

講起唱歌。女神已經唱到cd水準。佢錄音應該冇咩需要大執

聽完真係唔多掂
紅唔起真係有原因

講起唱歌。女神已經唱到cd水準。佢錄音應該冇咩需要大執

聽完真係唔多掂
紅唔起真係有原因

見啤啤po嗰邊都有提起,好似話表現幾恐怖。同埋響啲鬼佬網見人話,其他幾組都表現麻麻。片未睇,今晚要領教下...

我完全冇興趣睇The Unit
係貼錢比我睇我都未必會睇果隻
但我想睇下你地講段片

聽完真係唔多掂
紅唔起真係有原因

但我想睇下你地講段片
但我想睇下你地講段片
[/quote]
過隔離post搵啦,係呢一兩頁架咋

聽完真係唔多掂
紅唔起真係有原因

但我想睇下你地講段片

去啤啤嗰邊p.28,叻巴個留言有link。YT嗰條係KBS官網片,膽夠壯嘅可以睇晒咁多隊嘅片...

新飯在此

是咪跟朋友睇意外入坑?
但我想睇下你地講段片
[/quote]

去啤啤嗰邊p.28,叻巴個留言有link。YT嗰條係KBS官網片,膽夠壯嘅可以睇晒咁多隊嘅片...

慎入
0:42個下啊睇到我硬曬,拳頭
有無可能係娘娘開劇個時以hongeana既名義送架飯車
見左成日娘娘好開心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞