[Uaena] IU 討論區 14 - 令人難忘的夜信廣東版

1001 回覆
48 Like 0 Dislike
我想問佢真係有送到支燈比人? 我坐block b 中間連娘娘啲頭髮都望唔到

佢掟紅色波波唔係用黎換咩?

有做過呢件事咩
下年會唔會整個十周年港場
我坐左邊s行 格離果兩條仔嗌到痴左線 嘈撚到呢
我想問佢真係有送到支燈比人? 我坐block b 中間連娘娘啲頭髮都望唔到

有做過呢件事咩

我乜鳩都睇唔到啊
有冇巴打拎到紫色燈

有送到咩

疑似有簽名波,紅色的。

咩都見唔到
話時話d韓國人好癲 10幾個男人係哂頭幾行 拎炮出黎係咁影
有個比食q捉左 之後番黎又再影
娘娘唔黎中間

中間睇到正,咁外圍側左,咪行落黎比你睇番夠本囉
知恩姐對大家都好有愛

有做過呢件事咩

我乜鳩都睇唔到啊

我見到有唔知1,2個紅波飛過出去
娘娘唔黎中間

中間睇到正,咁外圍側左,咪行落黎比你睇番夠本囉
知恩姐對大家都好有愛

邊位都有用

有做過呢件事咩

我乜鳩都睇唔到啊

Wtf
有依件事咩
平行時空
4k 囍帖街 : https://youtu.be/NJxQQXUzhEc
4k 夜信(廣東話):https://youtu.be/f8oq5MhLXJE
Upload緊4k 囍帖街同廣東話夜信
就黎得

巴打好波

加埋字幕!
4k 囍帖街 : https://youtu.be/NJxQQXUzhEc
4k 夜信(廣東話):https://youtu.be/f8oq5MhLXJE

就黎得

巴打好波

加埋字幕!

字唔搞啦 自己睇條片個screen
用4k就睇得清
今晚認真覺得幸福
多謝IU

真心,本土韓飯同級待遇,encore都七八隻...聽本地歌手concert都無幾可。

真係感受到佢好有誠意構思香港場
好想去韓場
好正!!!
本身唔係iu fans唔識佢d歌 但今晚真係好有驚喜
最鍾意Jam jam 23 致名字 同埋夜信
突然出廣東話版真係好有心!!重瘋狂encore
完全比佢圈左!!! 我願意成為IU既奴隸

咁可能我攪錯左 冇聽到佢講
就黎得

感謝巴打

有做過呢件事咩

我乜鳩都睇唔到啊

Wtf
有依件事咩
平行時空

算啦這些機會

有做過呢件事咩

我乜鳩都睇唔到啊

Wtf
有依件事咩
平行時空

我睇唔到佢掟,不過睇住工作人員拎住籃波入黎。
下年會唔會整個十周年港場

直覺:成數唔低,至少七八成機會。第一次海外con係香港,開最多次數係香港,第一隻專屬改編外語版又係香港...如果又嚟tour,好難想像無我哋份...

有做過呢件事咩

我乜鳩都睇唔到啊

Wtf
有依件事咩
平行時空

我都想對住枝咪 luv

有做過呢件事咩

我乜鳩都睇唔到啊

Wtf
有依件事咩
平行時空

佢唔係話送個支咪?
由英雄豪傑開始留意IU D歌
聽到而家返工日日做野都loop佢d碟
第一次睇 真係好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞