[Uaena] IU 討論區 14 - 令人難忘的夜信廣東版

1001 回覆
48 Like 0 Dislike
希望下年有港場....

一定要有啊

幾有信心~

經過上年講完話盡快再來,到今年出concert tour海外場得我地,然後今年娘娘又有講類似說話...我都好大信心下年會有
希望下年有港場....

一定要有啊

幾有信心~

經過上年講完話盡快再來,到今年出concert tour海外場得我地,然後今年娘娘又有講類似說話...我都好大信心下年會有

響度諗,出年十周年,如果係開盡turbo去爆嘅,怕且境外tour應該會係今年規模,再加一場强国、一場台灣。日本就怕且至多三成機會...
老老實實
如果唔係識嘅一班坐埋一齊
自己應援真係好老懢 仲分分鐘比人屌番轉頭

呢樣真...各自買飛睇就係呢樣麻煩。嗰晚唔少歌因為聽得多,勉強叫識唱,有時口噏噏細聲跟住唱嗰陣都會驚畀人當CSL。

好彩附近全部都係 CSL

所以先想組團。起碼睇個陣可以大家一齊high

可以考慮

自己一條友想嗌下都好尷尬 身邊d人又勁冷靜...單機睇既唔好處
老老實實

呢樣真...各自買飛睇就係呢樣麻煩。嗰晚唔少歌因為聽得多,勉強叫識唱,有時口噏噏細聲跟住唱嗰陣都會驚畀人當CSL。

可以考慮

自己一條友想嗌下都好尷尬 身邊d人又勁冷靜...單機睇既唔好處

單機睇好處係行動方便,唔使等人唔驚遲到之類...但就係無得應援呢樣差啲。
希望下年有港場....

一定要有啊

幾有信心~

響度諗,出年十周年,如果係開盡turbo去爆嘅,怕且境外tour應該會係今年規模,再加一場强国、一場台灣。日本就怕且至多三成機會...

其實都要多得個限韓令
港場先可以咁爆
老老實實

可以考慮

唔會,怕咩人地眼光,慣左就冇問題
希望下年有港場....

一定要有啊

幾有信心~

其實都要多得個限韓令
港場先可以咁爆

呢樣真。如果港台中三地分開搞,港場賣飛估計應該大約都係八成左右...
老老實實

可以考慮

戈晚坐u行,得我同一個大叔唱足全場
老老實實

可以考慮

似乎嗰晚我哋呢堆block A尾嘅,情況都係咁上下。係到嗌encore嗰陣,先聽到多啲人開聲~
差十幾個po就1001...今晚應該爆得埋喇啩?

助攻一推

星期六晚冇去到悔恨中

助攻一推

星期六晚冇去到悔恨中

巴打是咪嗰日唔得閒?
好彩同我一齊睇嘅FD都一齊叫 聽last night story 係到叫oh!oh!oh! 好high,因為無棒,所以係度用手跳舞 一個真係會叫細聲啲,我前後右都好少叫,後面中學𡃁妹:飲啖水姐,有乜好嗌 真係唔明囉~
哇.....真係想喺佢耳邊大嗌:關你叉事!
Encore 又唔撚一齊叫,坐享其成
長夜 一扇窗
好彩同我一齊睇嘅FD都一齊叫 聽last night story 係到叫oh!oh!oh! 好high,因為無棒,所以係度用手跳舞 一個真係會叫細聲啲,我前後右都好少叫,後面中學𡃁妹:飲啖水姐,有乜好嗌 真係唔明囉~

諗起,嗰晚有樣嘢蠢咗+可惜:唔記得帶埋官方fan club支燈去...

又:個中學生梗係未去過睇pop concert,當咗去睇歌劇...

可以考慮

似乎嗰晚我哋呢堆block A尾嘅,情況都係咁上下。係到嗌encore嗰陣,先聽到多啲人開聲~

我都係block A尾,我後面兩個女仔好出力好想比個like佢地

可以考慮

我都係block A尾,我後面兩個女仔好出力好想比個like佢地

我後面R行4x-5x,都有堆巴絲幾落力...encore嗰陣出咗好幾輪inter-school sports嗰隻有晒節奏嘅嗌法。

諗起,嗰晚有樣嘢蠢咗+可惜:唔記得帶埋官方fan club支燈去...

又:個中學生梗係未去過睇pop concert,當咗去睇歌劇...

我有個同行都無帶燈,笑死 佢係就開始先醒起
唔推了 等U巴開PO
唔推了 等U巴開PO

差幾個,飲啖水先,轉頭應該就有~

可以考慮

我後面R行4x-5x,都有堆巴絲幾落力...encore嗰陣出咗好幾輪inter-school sports嗰隻有晒節奏嘅嗌法。

exactly!!大家都好有共識
一開始係怒叫encore,但都會嗌到攰,之後冇幾耐就自動輪流嗌,我同我後面兩個女仔都秒速配合
唔推了 等U巴開PO

差幾個,飲啖水先,轉頭應該就有~

U巴係唔係度啊
冇就1001開?但U巴好似係傳統來
留返1001比U巴

cr. twitter@MoonLight_iu
你地推得咁快架...
執緊少少嘢....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞