[Uaena] IU 討論區 14 - 令人難忘的夜信廣東版

1001 回覆
48 Like 0 Dislike
訓得極差,而家好失落乜都唔想做

同上面個位巴打好大反差
無聽開iu

聽完佢隻廣東話through the night,
我決定娶佢番去日日唱歌我聽

靜啦

Iu fans so rude

因為佢 我決定買ipod 同靚耳機

買佢代言既罪大惡極啦
今日繼續係咁睇尋晚啲片
好空虛好寂寞

飲啖水先再睇啦

飲完都係好寂寞
Btw有冇人有錄到bad day
搵極都無 呢首歌係我最鍾意
陪我過咗好多唔開心既時候 失戀都係靠佢
有冇人有錄既話可以放上黎
想問係咪有個iu whatsapp 群?

Tg 呢?
主辦fb up左好多正片

http://www.youtube.com/watch?v=L9wtKDrhqYI
長夜
訓得極差,而家好失落乜都唔想做

同上面個位巴打好大反差

訓得好好 但都係好失落乜都唔想做

Tg 呢?

Tg 呢?

有冇巴打開返個

Tg 呢?

有冇巴打開返個

唔會開
今日繼續係咁睇尋晚啲片
好空虛好寂寞

飲啖水先再睇啦

飲完都係好寂寞
Btw有冇人有錄到bad day
搵極都無 呢首歌係我最鍾意
陪我過咗好多唔開心既時候 失戀都係靠佢
有冇人有錄既話可以放上黎

屌,尋晚邊聽邊唸返起最近失戀

Tg 呢?

有冇巴打開返個

唔會開

開黎做咩
https://www.youtube.com/watch?v=NWQ3fIOlSO4
IU x 方大同 Can t Love You Anymore
仲未搣條手帶
仲未搣條手帶

咁你沖左涼未
仲未搣條手帶

噚晚返到屋企樓下先記得搣…
仲未搣條手帶

咁你沖左涼未

沖左
洗唔爛
一早起身飲啖水先,開工執相,後面我都有拍片,唉可惜部單反冇4K,得1080,亞博音響我覺得嘛嘛,燈光又差,btw重點係娘娘真係好錫홍AENA,多謝

開頭我對亞博都無咩期望,暗到我搵位都搵錯

不過可能係得亞博先可以俾娘娘同我地玩到咁夜

對亞博改觀了

最初一講今次開hall 10真係好擔心。身邊個個係呢個hall睇過show都話音響好差,個場又細。
但尋晚真係算唔錯,音響就會展好d,但hall10 close d

飲啖水先,繼續煲長夜

個個都係專家,次次都話聲唔好
聽到開心就得啦
仲未搣條手帶

噚晚返到屋企樓下先記得搣…

好難戴又好難除

好憎呢d
長夜...
後遺症
仲未搣條手帶

咁你沖左涼未

沖左
洗唔爛

你話尋晚握到手唔洗手我都理解。。條手帶上面咩都無有咩值得留低

識做喎
好空虛啊屌
仲未搣條手帶

咁你沖左涼未

沖左
洗唔爛

你話尋晚握到手唔洗手我都理解。。條手帶上面咩都無有咩值得留低

我乜鳩都見唔到啊!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tg 呢?

有冇巴打開返個

唔會開

開黎做咩

Fb page都冇埋啦

識做喎

呢個主辦係正常啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞