[Uaena] IU 討論區 14 - 令人難忘的夜信廣東版

1001 回覆
48 Like 0 Dislike
想問下 moov係咪無leon

spotify都無啦
反而想問你地用開咩app聽
成日覺得spotify唔夠多日韓歌

Moov基本上齊歌

Spotify 無左 last fantasy 隻碟!
我寫過email 問佢地,點解?
佢叫我自己問返IU公司

Moov齊碟 kkbox唔齊 其他未用過

大家講無嘅歌我全部都有wor
leon同last fantasy我都聽左好耐
兩位不如再搵多次

利申moov付費客戶

買實體碟入落手機
JJ火燒跪求
有冇人有錄到twenty three 後面介紹band 個段 各人solo

周圍都唔見有

同推
想回味吉他手

佢隊band真係幾勁!
但jam twenty three時好似甩甩地,定係特登有d位改左?
為左IU
決定考完n5再自學番韓文
由2級直鏟上4級

Moov基本上齊歌

佢叫我自己問返IU公司

兩位不如再搵多次

利申moov付費客戶

搵到了 佢唔係moov
高祖琴日有無入場

有啊 仆A F行
唔起你底都唔知你邊個
改到個名成個文青咁

F行,好前...

最側個兩個啊
基本上肉眼睇就睇到個人
影相張張都要影mon

肉眼睇到個人夠清楚都已經好好喇...影相難就無辦法。
話實當係學術研究,都幾想有個場嘅建築圖則,再計下唔同嘅邊皮西位,離臺相等於後幾多排嘅中間位 (賣飛網啲圖not on scale,用唔到嚟計)。
JJ火燒跪求
有冇人有錄到twenty three 後面介紹band 個段 各人solo

周圍都唔見有

同推
想回味吉他手

佢隊band真係幾勁!
但jam twenty three時好似甩甩地,定係特登有d位改左?

應該係個鼓嘅問題 我都覺得佢有啲甩甩地。
JJ火燒跪求

周圍都唔見有

同推
想回味吉他手

佢隊band真係幾勁!

iu又好野,無俾甩beat影響到

Moov基本上齊歌

佢叫我自己問返IU公司

我勁想聽呢隻album spotify係都唔出

所以我忍唔到要寫email問....
因為咁多間串流音樂公司我都用過,個人最喜歡用Spotify!!

我無用過其他,但用過spotify就覺得好易上手
而且佢有電腦版,好易用

Spotify 介面係最易用,個app又靚仔。

想知kkbox/moov其他app , 有無好似spotify咁有電腦版,我多數返工係位聽

KKbox 有電腦app,但個介面超舊,係抄舊iTunes

不要再說了
想問下 moov係咪無leon

spotify都無啦

Moov基本上齊歌

佢叫我自己問返IU公司

兩位不如再搵多次

利申moov付費客戶

買實體碟入落手機

+1
陳詠謙入左行咁多年,呢首長夜應該係佢最具代表性既作品

係!

spotify都無啦

Moov基本上齊歌

佢叫我自己問返IU公司

因為咁多間串流音樂公司我都用過,個人最喜歡用Spotify!!

而且佢有電腦版,好易用

sportify d音質好似最靚

moov電腦版真係好西
一定要你播一張list 無得大雜匯咁播

咩叫大雜匯咁播
為左IU
由2級直鏟上4級

喂巴打,你又係日韓同時學?
為左IU
由2級直鏟上4級

我打錯icon

佢叫我自己問返IU公司

而且佢有電腦版,好易用

sportify d音質好似最靚

moov電腦版真係好西
一定要你播一張list 無得大雜匯咁播

咩叫大雜匯咁播

即係佢網頁版只準你播一個track list
每個list只限300隻歌
in case有d巴打好似我咁鍾意聽多d唔同類型嘅歌 300隻係唔會夠
加上細佬我係跟歌手分track list 所以其實好唔方便
今日返工播足全日
JJ火燒跪求

周圍都唔見有

同推
想回味吉他手

佢隊band真係幾勁!

娘娘都除左幾次耳機

係!

又未必嘅。不過呢首係作得幾好。雖然有啲位睇真啲會覺得有啲難理解
JJ火燒跪求

周圍都唔見有

同推
想回味吉他手

佢隊band真係幾勁!

娘娘都除左幾次耳機

一係聽fans唱。二係阿鼓手真係甩得有d誇張。solo個陣其實都有。我懷疑鼓手隻手係咪有啲傷

同推
想回味吉他手

佢隊band真係幾勁!

娘娘都除左幾次耳機

一係聽fans唱。二係阿鼓手真係甩得有d誇張。solo個陣其實都有。我懷疑鼓手隻手係咪有啲傷

23真係甩得最勁

iu人品真係好,甩到咁都無閪面

係!

又未必嘅。不過呢首係作得幾好。雖然有啲位睇真啲會覺得有啲難理解

夠唔夠代表性同作得好唔好係我角度來講係有分別
即係一講到陳詠謙,我都諗唔起佢有咩作品,但而家一講起佢就會諗起長夜

係!

其實係 又要保留原曲意思果下麻煩 所以有啲位其實好似有啲勉強
為左IU
由2級直鏟上4級

學過日文但半途而廢最後都好似冇學到幾多野咁
自此一直唔敢再學新語言
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞