[Uaena] IU 討論區 14 - 令人難忘的夜信廣東版

1001 回覆
48 Like 0 Dislike
IU台灣首站好7
轉貼IU嘅IG相
但就唔post埋果句「Love HK❤️」

選擇性轉載…

台灣係咁,去到邊都覺得自己係皇妃

講多d黎聽下

今日上堂個人都好空虛,個腦充斥住飲啖水先

啱啱食感冒藥,真係physically「飲啖水先」...
其實點解u巴skip左今次concert
另一邊咁吸引咩
好想儲夠錢去韓場朝聖

我要努力工作!
另一邊咁吸引咩

簽名會大過一切

好想儲夠錢去韓場朝聖

我要努力工作!

辛苦時,要記得飲啖水先
另一邊咁吸引咩

簽名會大過一切

「好呀,同佢(哋)握手就賣腎都去...我呢?」
另一邊咁吸引咩

簽名會大過一切

啤啤>>>>>>>>娘娘

琴日去打波聽到人講 「飲啖水先」 自己都好大反應
另一邊咁吸引咩

簽名會大過一切

cindy姐都出埋
好空虛
完左show兩日個post已經開始沉
好空虛

而家成個腦都係: 海 翻了浪淹沒誰 像那寫於沙灘所有默許

選擇性轉載…

講多d黎聽下

好玻璃心

有咩好爭

另一邊咁吸引咩

簽名會大過一切

cindy姐都出埋

btw見到cindy姐就諗起好想女神cover晒成首waiting。呢幾年冇玩cover了

講多d黎聽下

好玻璃心

有咩好爭

琴日去打波聽到人講 「飲啖水先」 自己都好大反應

「又到三點,攰攰地,去pantry飲啖水先~」

選擇性轉載…

講多d黎聽下

好玻璃心

有咩好爭

講多d黎聽下

好玻璃心

有咩好爭

完左show兩日個post已經開始沉

盡力刷po,睇下可唔可以weekend前爆埋呢個佢先算...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞