[Uaena] IU 討論區 14 - 令人難忘的夜信廣東版

1001 回覆
48 Like 0 Dislike
唱緊you and i 啦!

醒啦 飲啖水先啦

嘩唔掂...夜咗翻風痰作怪,又要飲啖水先...

呢排乾呀。飲啖水先

<- 水嚟
娘娘係邊呀 好掛住你呀 想成日見

諗返起上年娘娘講想成日見
唉,飲淡水先
又encore 啦
又encore 啦

似乎好多人好似我之前去韓場咁唔知規矩,以為encore得一轉...
又encore 啦

似乎好多人好似我之前去韓場咁唔知規矩,以為encore得一轉...

點都等佢開燈先郁
又encore 啦

點都等佢開燈先郁

第個唔敢講,佢就唔開燈老虎都唔走0架嘞~~

咦又出嚟鳥~~
又encore 啦

娘娘 encore 先係開始呀
岩岩整好夜信自家飯拍條片, 唔算高清, 傷眼勿打, 其他片整緊, 前面因為拍到爆卡, 要轉卡所以冇左分零鐘
https://www.youtube.com/watch?v=cEB7laASx3Q&feature=youtu.be
autumn morning未
又encore 啦

諗起嗰次韓場都傷心...最慘係伏晒,其實連燈都已經著埋,重專登坐多一分鐘。點知上咗地鐵十分鐘上網一睇...

嗰次機票都使咗五叉呀陰功...
又encore 啦

諗起嗰次韓場都傷心...最慘係伏晒,其實連燈都已經著埋,重專登坐多一分鐘。點知上咗地鐵十分鐘上網一睇...

死都唔走啦 娘娘開咗燈都會出番嚟 只要夠齊心
autumn morning未

咦咁快換埋出街衫同牛仔褲...
IU病可以點醫

時間會治療一切

之後2日應該好得7788 個post就會

我從來都覺得做飯唔係靠個幾日賀爾蒙上腦
又encore 啦

韓場真係咁...係開咗燈都至少坐多十分鐘先好走...
又encore 啦

我記得你有wtsapp 直播

完全明白了,咁spotify可以解決曬你全部問題

我以前都係用spotify
但係佢個時長期唔齊歌 加上又加價
所以我先轉會幫襯moov

moov唔用電腦嘅時候都唔係太西嘅
只少有得無損離線同埋齊歌先

你依家moov幾銀,介唔介意講下
我其實都無點留意sportify齊唔齊歌,都係你地眼醒睇到iu唔齊我先知

信用卡discount 42蚊一個月
正價好似48蚊
跟住佢有好多plan 有次見到38蚊一個月不過要簽兩年死約

最憎簽約,依家呢個年代隨時cut才是皇道

完全明白了,咁spotify可以解決曬你全部問題

我以前都係用spotify
但係佢個時長期唔齊歌 加上又加價
所以我先轉會幫襯moov

moov唔用電腦嘅時候都唔係太西嘅
只少有得無損離線同埋齊歌先

你依家moov幾銀,介唔介意講下
我其實都無點留意sportify齊唔齊歌,都係你地眼醒睇到iu唔齊我先知

信用卡discount 42蚊一個月
正價好似48蚊
跟住佢有好多plan 有次見到38蚊一個月不過要簽兩年死約

不過原來moov平過spotify咁多,spotify 58
又encore 啦

我記得你有wtsapp 直播

係開場前做到少少...後尾畀職員見到,好在無畀人收機。
又encore 啦

等我去體驗下啦 10 號尾場好似五點開始
嘩《夜信》香港專用版...OMGWTFBBQ!!!!!!!!!
又encore 啦

尾場更加唔使諗,老虎都坐到清潔出嚟掃地先算。問叻巴都會咁講~~
好想去韓國睇一次娘娘

偏偏下次去嘅係北韓

去北韓要點搞?一定要跟團?

尾場更加唔使諗,老虎都坐到清潔出嚟掃地先算。問叻巴都會咁講~~

尾場打破 full stop
之前釜山 光州都係 full stop 就完
好掛住娘娘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞