[Uaena] IU 討論區 14 - 令人難忘的夜信廣東版

1001 回覆
48 Like 0 Dislike
“飲啖水先”,“好辛苦”,“好幸福”
有睇就會明

開唔開心呀

飲啖水先 真係講得勁可愛
[quo te]
自從九展同左娘娘講我地想聽Friday
依幾次con娘娘都有唱

FRIDAY實有啦
呢首歌太高人氣 又新

其實已經唔新了

同迷兒比呢[/quote]
你拎第一隻黎比好難玩落去呀巴打
[quo te]
依幾次con娘娘都有唱

FRIDAY實有啦
呢首歌太高人氣 又新

其實已經唔新了

同迷兒比呢

你拎第一隻黎比好難玩落去呀巴打[/quote]
LF同SECRET都冇份啦今次
有睇就會明

開唔開心呀

每飲一次講一次
[quo te]
依幾次con娘娘都有唱

FRIDAY實有啦
呢首歌太高人氣 又新

其實已經唔新了

同迷兒比呢

你拎第一隻黎比好難玩落去呀巴打[/quote]

迷兒上年有唱.....一直都好喜歡呢首歌
[quo te]
依幾次con娘娘都有唱

FRIDAY實有啦
呢首歌太高人氣 又新

其實已經唔新了

同迷兒比呢

LF同SECRET都冇份啦今次[/quote]

今年碟都兩隻,新歌加翻唱都一堆,開con自然又多咗歌揀,舊歌就梗會有啲要割愛鳥...
有睇就會明

開唔開心呀

每飲一次講一次

“多謝”
依幾次con娘娘都有唱

FRIDAY實有啦
呢首歌太高人氣 又新

其實已經唔新了

但Friday我覺得係最好loop既一首
有睇就會明

開唔開心呀

每飲一次講一次

打字好攰...飲啖水先。
有冇人有影到23? 覺得中間介紹隊band個陣好正好燃
[quo te]
依幾次con娘娘都有唱

FRIDAY實有啦
呢首歌太高人氣 又新

其實已經唔新了

同迷兒比呢

今年碟都兩隻,新歌加翻唱都一堆,開con自然又多咗歌揀,舊歌就梗會有啲要割愛鳥...[/quote]
新歌好鐘意LSAT NIGHT STORY
聽日幾點機 想同佢say goodbye
[quo te]
依幾次con娘娘都有唱

FRIDAY實有啦
呢首歌太高人氣 又新

其實已經唔新了

同迷兒比呢

今年碟都兩隻,新歌加翻唱都一堆,開con自然又多咗歌揀,舊歌就梗會有啲要割愛鳥...

新歌好鐘意LSAT NIGHT STORY[/quote]
花書籤2都唱左3首
最記得娘娘話原本冇My old story, 佢特登擺入去
有睇就會明

開唔開心呀

每飲一次講一次

“多謝”

我好鍾意佢啲傻笑
[quo te]
依幾次con娘娘都有唱

FRIDAY實有啦
呢首歌太高人氣 又新

其實已經唔新了

同迷兒比呢

花書籤2都唱左3首
最記得娘娘話原本冇My old story, 佢特登擺入去[/quote]
佢話記得香港人好鐘意呢首先放
[quo te]
其實已經唔新了

同迷兒比呢

花書籤2都唱左3首

佢話記得香港人好鐘意呢首先放[/quote]
反而想知點解佢會咁覺得
[quo te]
其實已經唔新了

同迷兒比呢

花書籤2都唱左3首

佢話記得香港人好鐘意呢首先放

反而想知點解佢會咁覺得[/quote]

是咪有人mon兩登po而又呢度有人提過...
沒raindrop

放過娘娘啦 其實唔完滿係差首 full stop
jam jam有唔好到愛上。學巴打話齋。女神啲玩味歌真係越玩越正 live聽到真係爽
沒raindrop

放過娘娘啦 其實唔完滿係差首 full stop

其實跟足韓國rundown 8成...加人地無個幾首
放過佢啦
jam jam由唔好到愛上。學巴打話齋。女神啲玩味歌真係越玩越正 live聽到真係爽
有冇人有影到23? 覺得中間介紹隊band個陣好正好燃

吉結手solo
呢排花心晒去左聽rock同metal
如果娘娘多啲rock ver都好
依幾次con娘娘都有唱

FRIDAY實有啦
呢首歌太高人氣 又新

其實已經唔新了

同迷兒比呢

迷兒上年有唱.....一直都好喜歡呢首歌

講到迷兒
https://www.youtube.com/watch?v=HmgLRzw9axk
呢段LIVE好圈飯
jam jam有唔好到愛上。學巴打話齋。女神啲玩味歌真係越玩越正 live聽到真係爽

問心,個人覺得呢隻質素係主打級...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞