[Uaena] IU 討論區 14 - 令人難忘的夜信廣東版

1001 回覆
48 Like 0 Dislike
主辦fb up左好多正片

識做喎

識做就出夜信廣東版音源and take me money
主辦fb up左好多正片

識做喎

識做就出夜信廣東版音源and take me money

my
即使重生也會成為Hong-aena
有無人綠左jam jam
好想聽返
咁大個仔聽過最撚正既concert

真係又驚喜又感動

真係剩係會睇IU 最良心韓國歌手
諗起上次有免費飛入場睇exo 2粒鐘就完場 encore得一首
方大同出來之後自己唱左首
之後俾番iu果首係咩歌? 去左wc開大聽得唔清楚

BLACK OUT?
方大同出來之後自己唱左首
之後俾番iu果首係咩歌? 去左wc開大聽得唔清楚

BLACK OUT?

竟然去開大
味道
有冇人知道IU個CM耳機係咩牌子

Sony
越聽dear name live。越感受到三段高音有幾吃力 成首歌頭兩段副歌都係沙住去。好彩播咗一陣名回一回。唔係個尾真係好難爆上去。女神呀女神。為咗你把聲著想。唔好再三段啦

如果我知左 我會跟住整
咁隻535R點算

Sony

呢個有d難度

Sony

佢有講過咩

應該係westone
味道

正皮俾方大同嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞