[Uaena] IU 討論區 14 - 令人難忘的夜信廣東版

1001 回覆
48 Like 0 Dislike
開定 post 俾你地啦…

啱啱聽完夜信廣東版…
娘娘今次真係好有心…

係,佢真係勁鍚香港飯,有邊幾個韓星會咁做?
好空虛好掛住娘娘
飲淡水先

一訓醒真係好空虛
心入面無限loop緊琴晚既野
想聽Marshmallow啊 可能娘娘怕醜唔唱

唱you know d人企晒係身又睇唔到

琴晚iu都有唱左三十幾首,good day仲出埋三段高音,真係絕無欺場
想聽番dear name
有冇片
好空虛好掛住娘娘
飲淡水先

你個名
唉 好辛苦,成晚訓唔著,係咁loop iu con既畫面,思念iu後遺症又發作
想聽番dear name
有冇片

依段暫時搵到拍得最好
https://youtu.be/cUkwb47hWWk
現場live band真係好正
數不清 無數的事堅持著
為了很小如羽毛的事也還是會崩潰
致 自己的名字

給任何人世上比其他說話
更完美 動人的詞語
致 珍貴的名字

現在不再被叫著
致 思念及悲痛的名字

某一個名字
致 某另一個名字

許多翻滾著的東西
擠擁在牢牢寫下的文字上
沉重的身體謹慎的移動著
今天仍然一步一步的留下足印
致 脆弱但耀眼的所有名字

最中意呢段

陳詠謙又係癲,d詞咁靚,琴晚part 2我聽到喊
娘娘
好掛住你
一早起身飲啖水先,開工執相,後面我都有拍片,唉可惜部單反冇4K,得1080,亞博音響我覺得嘛嘛,燈光又差,btw重點係娘娘真係好錫홍AENA,多謝

啱啱聽完夜信廣東版…
娘娘今次真係好有心…

將自己既歌由韓文轉做廣東話唱出來娘娘應該真係第一個
https://www.youtube.com/watch?v=OJ8rO090ucQ

高清廣東夜信

唉夜信我一拍就話我爆卡,搞左一陣先轉落去card 2,拍得最後十幾秒

啱啱聽完夜信廣東版…
娘娘今次真係好有心…

唉,每次完show既空虛失落思念,都起碼維持大半個月....

啱啱聽完夜信廣東版…
娘娘今次真係好有心…

唉,每次完show既空虛失落思念,都起碼維持大半個月....

一早起身飲啖水先,開工執相,後面我都有拍片,唉可惜部單反冇4K,得1080,亞博音響我覺得嘛嘛,燈光又差,btw重點係娘娘真係好錫홍AENA,多謝

個post坐火箭
飲啖水先
好空虛好掛住娘娘
飲淡水先

你個名

啱啱聽完夜信廣東版…
娘娘今次真係好有心…

最難得既係,成場show,太有驚喜,太出乎意料之外,根本冇諗過會咁多野睇同咁精彩
100分滿分都唔夠比

開頭我對亞博都無咩期望,暗到我搵位都搵錯

不過可能係得亞博先可以俾娘娘同我地玩到咁夜

對亞博改觀了

開頭我對亞博都無咩期望,暗到我搵位都搵錯

不過可能係得亞博先可以俾娘娘同我地玩到咁夜

對亞博改觀了

上次會展都差唔多時間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞