[Uaena] IU 討論區 14 - 令人難忘的夜信廣東版

1001 回覆
48 Like 0 Dislike
越聽dear name live。越感受到三段高音有幾吃力 成首歌頭兩段副歌都係沙住去。好彩播咗一陣名回一回。唔係個尾真係好難爆上去。女神呀女神。為咗你把聲著想。唔好再三段啦

我見iu三段高音時,去到第三段要扯高住個人震哂先去到第三段個高音位,好辛苦勉強,真係傻豬,為左我地。。。,
有冇人知道IU個CM耳機係咩牌子

應該係westone

似westone
iu係咪無update ig架啦?
以前follow開的無再update
越聽dear name live。越感受到三段高音有幾吃力 成首歌頭兩段副歌都係沙住去。好彩播咗一陣名回一回。唔係個尾真係好難爆上去。女神呀女神。為咗你把聲著想。唔好再三段啦

我見iu三段高音時,去到第三段要扯高住個人震哂先去到第三段個高音位,好辛苦勉強,真係傻豬,為左我地。。。,

dear name都已經難唱

應該係westone

有啲似campfire
撘咗三個鐘飛機啫,推咗咁多版呀

btw, 講過好多次係唔會有 wstapp/ tg group
有d咩嘢可以上黎講

仲有唔該唔好再 FF IU 係你老婆啦…

應該係westone

有啲似campfire

??

今日凌晨先post完

點解你會連佢ig都唔知

btw, 講過好多次係唔會有 wstapp/ tg group
有d咩嘢可以上黎講

你終於上水講返句說話
btw過多排應該又水靜鵝飛
官方年曆快點出吧
有無block a 8x 嗰邊嘅巴打有錄到hey落台hi5嗰part

有d咩嘢可以上黎講

熱烈歡迎u巴返回地獄

點解你會連佢ig都唔知

巴打可唔可以講俾我知

有d咩嘢可以上黎講

熱烈歡迎u巴返回地獄

特登轉b/w?

點解你會連佢ig都唔知

巴打可唔可以講俾我知

呢個?
想問下 moov係咪無leon

有d咩嘢可以上黎講

熱烈歡迎u巴返回地獄

娘娘的飲醉酒演技
熱烈歡迎u巴返回地獄

橙…

點解你會連佢ig都唔知

巴打可唔可以講俾我知

呢個?

係呀。李現在。palette嘅第一首歌
熱烈歡迎u巴返回地獄

橙…

肥U
好似真係冇fancam jamjam
熱烈歡迎u巴返回地獄

橙…

肥U

娘娘依加身形好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞