[Uaena] IU 討論區 14 - 令人難忘的夜信廣東版

1001 回覆
48 Like 0 Dislike

Nan bee

佢係未仲喺香港未走??

走左啦下話
佢貼尋晚打邊爐張相
IU病可以點醫

時間會治療一切

醫好之後就會發現你已經拎住下次既門票

Nan bee

佢係未仲喺香港未走??

ig pm 讚佢 cute
佢回咗句 thank you

你同佢講佢其實香港有好多fans

U巴幾時搞nanbee香港首站

要搞都唔叫首站咁柒

Nan bee

佢係未仲喺香港未走??

ig pm 讚佢 cute
佢回咗句 thank you

你同佢講佢其實香港有好多fans

我試下用Google Translate咁整...之前試過一次 (響第個女演員個IG度),work 喎。
係時候又重煲劇

老啦... 話咗唔再搞站啦...
自私J 算啦

老啦... 話咗唔再搞站啦...
自私J 算啦

搞Nanbee站應該工夫少好多...
狂loop last night story
好萌
狂loop last night story
好萌

要睇埋mv 好頂癮
IU病可以點醫

時間會治療一切

之後2日應該好得7788 個post就會
今日一日到黑都係LOOP IU所有歌

Send吓自己啲低汁圖先
今日一日到黑都係LOOP IU所有歌

我loop 到依家
完全泥足深陷,抽離唔到
救命!仲回味緊,太多驚喜禮物,IU演唱會後遺症仲咪遠,已經期待緊下一次演唱會
死啦而家真心覺得夜信廣東話版好聽過韓版
今朝起身,個喉嚨好乾,都係"飲啖水先"
請問有冇當晚 song list??
請問有冇當晚 song list??

完全明白了,咁spotify可以解決曬你全部問題

我以前都係用spotify
但係佢個時長期唔齊歌 加上又加價
所以我先轉會幫襯moov

moov唔用電腦嘅時候都唔係太西嘅
只少有得無損離線同埋齊歌先

你依家moov幾銀,介唔介意講下
我其實都無點留意sportify齊唔齊歌,都係你地眼醒睇到iu唔齊我先知

信用卡discount 42蚊一個月
正價好似48蚊
跟住佢有好多plan 有次見到38蚊一個月不過要簽兩年死約
新人留名~
尋晚陪FD睇IU,點知睇完入左坑
依家狂LOOP長夜

咁快手啊

Dear name個part真係好感動
冇諗過會有果篇字出現
晚安, 唔好舉呀 , 唔好開住呀

呢張幾靚

幾驚佢上落樓梯個陣會仆親
今朝起身,個喉嚨好乾,都係"飲啖水先"

Send吓自己啲低汁圖先

巴打好波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞