Apple Watch 用家討論區(2)

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
一年前series 1未出

series 1 38mm 99%新可以放到幾多錢
一年前送俾啊媽做生日禮物,戴左一次話唔岩就封塵到依家

睇返第一頁 問返自己隻錶叫咩名

Series 1 38mm Space Gray Aluminum Case with Black Sport Band

我有興趣
新買左隻韓國貨第一代,仲有保

幾銀

3000幾

點搵到㗎??

你想買隻?
普通學生小做運動買唔買好
普通學生小做運動買唔買好

買完你就會做 逼住做
一年前series 1未出

啊媽4月生日上年4月買

我屌,啊媽係4月生日但係唔記得左幾時買

S0下話
發現S2個獨立GPS可以係無網絡既情況幫手機定位
去旅行or返大陸既時候好有用

大賣點嚟架喎

GPS 一向都係唔駛網絡,Data 只係要黎load 地圖

唔止,agps 係用埋cellular base station 去定位
有冇巴打做gym有戴?有冇用?有咩用?
下面個位竟然崩左

幾銀

3000幾

點搵到㗎??

你想買隻?

有興趣睇下邊度買到s0

幾銀

3000幾

點搵到㗎??

你想買隻?

有興趣睇下邊度買到s0

唔建議買s0 倒水電

幾銀

3000幾

點搵到㗎??

你想買隻?

有興趣睇下邊度買到s0

唔建議買s0 倒水電

有巴打話s0 上3.1 變左核電係咪真?

幾銀

3000幾

點搵到㗎??

你想買隻?

有興趣睇下邊度買到s0

唔建議買s0 倒水電

有巴打話s0 上3.1 變左核電係咪真?

用緊S0
3.1.3
基本上1.5日至2日叉一次都OK
電量向來都唔係問題,最大問題係真係好慢
其實防水個function 洗唔洗自己開左先
我成日好驚會入水,雖然已經沖過無數次涼
重有扭個digital crown,扭一次出水之後啲聲都重係塞住塞住咁,有無人一樣
強迫症扭十幾次
重有扭個digital crown,扭一次出水之後啲聲都重係塞住塞住咁,有無人一樣
強迫症扭十幾次

唔洗開

官網話 塞水就去叉下電 熱力幫助蒸發水氣
強迫症扭十幾次

唔洗開

官網話 塞水就去叉下電 熱力幫助蒸發水氣

扭左十幾次,聽到啲聲都擺到明重有水
防水嗰個係事後開㗎喎
同埋沖涼應該唔會入得好勁
除非你對住個窿射嘅者

幾銀

3000幾

點搵到㗎??

你想買隻?

有興趣睇下邊度買到s0

唔建議買s0 倒水電

我用緊s2
想平平地做下孝子
防水嗰個係事後開㗎喎
同埋沖涼應該唔會入得好勁
除非你對住個窿射嘅者

暫時主要跑步同沖涼用
扭完十幾次都會塞塞地,米奇都變哂聲
次次都係咁
有冇巴打淘過?感覺如何?謝謝

[url]复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【美国SUPCASE apple watch表带2苹果手表带运动iwatch表带保护壳】¥tlZoP9AxVC¥http://c.b1wt.com/h.WKxp1A?cv=tlZoP9AxVC&sm=411679[/url]
新手有野想問
點解whatsapp通知我想用語音覆人地果陣,有時係英文有時係中文?點樣較?
利申:iphone同watch都係用英文介面,應該唔關事?(因為試過成功錄到中文出黎)
新手有野想問
點解whatsapp通知我想用語音覆人地果陣,有時係英文有時係中文?點樣較?
利申:iphone同watch都係用英文介面,應該唔關事?(因為試過成功錄到中文出黎)

Force touch 轉language
第一版冇寫咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞