Apple Watch 用家討論區(2)

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
無知一問,series 有無得熄gps
平日唔跑步可以熄左慳啲電

唔係唔開workout 唔用嘅咩
利申s1 唔知s2 config

Privacy > motion and fitness
Disable fitness tracking
Done

我都買咗,戶外活動唔錯

巴打有冇link?
定你係official web買?

想買呢隻
買nike定普通版好
利申:唔用佢條帶
呢個設計係正,但唔敢買!

呢個設計係正,但唔敢買!

抄Hermes
知唔知香港邊度有case賣
唔該哂
知唔知香港邊度有case賣
唔該哂

葵芳廣場地下!

我都買咗,戶外活動唔錯

巴打呢個case係邊度買?
有無啲尿袋for  watch 依加隻嘢倒水電咁 想買黎叉
有無啲尿袋for  watch 依加隻嘢倒水電咁 想買黎叉

咩型號 點做到

咩型號 點做到

有同事喺淘寶買過。幾個月前,應該未爆炸。
喺舊普通叉電表面多個Apple Watch圓形頭,放隻錶上去。

belkin好似有

窮西之選:zens, ottim
平民之選:graffin
中產之選:kanex, belkin

利申:全部冇買

平民之選:griffin

Apple watch點用Google map
求教學
邊度有錶帶買 原裝嗰條戴到悶
Apple watch點用Google map
求教學

岩岩用到 但有冇成個地圖顯示出嚟

平民之選:graffin

邊度有得睇個實物
邊度有錶帶買 原裝嗰條戴到悶

Apple Store
你地上左3.1.3未?
你地上左3.1.3未?

上左,依然倒水電

我都買咗,戶外活動唔錯

复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【SUPCASE 苹果手表表带apple iwatch2硅胶运动表带38/42mm男女】¥jHgKQk4fJN¥http://c.b5wr.com/h.dGAnc8?cv=jHgKQk4fJN&sm=9295ce

有幾隻色,我啲同事都話幾好睇似gshock

我都買咗,戶外活動唔錯

复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【SUPCASE 苹果手表表带apple iwatch2硅胶运动表带38/42mm男女】¥jHgKQk4fJN¥http://c.b5wr.com/h.dGAnc8?cv=jHgKQk4fJN&sm=9295ce

想問問個case係咪一定要啲制係右手邊...
我平時用開啲制係左手邊

我都買咗,戶外活動唔錯

想問問個case係咪一定要啲制係右手邊...
我平時用開啲制係左手邊

D 制係左邊右邊唔係watch setting 較咩
關個case 咩事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞