Apple Watch 用家討論區(2)

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
求建議,應唔應該買nike版?因為錶帶打算淘寶,好似買nike版多幾個版面會抵啲

買左nike版結果無用佢啲牌面
早知果時唔洗專登訂幾星期

不過條錶帶幾輕幾舒服
(相比起我淘果條鋼帶
求建議,應唔應該買nike版?因為錶帶打算淘寶,好似買nike版多幾個版面會抵啲

不過條錶帶幾輕幾舒服
(相比起我淘果條鋼帶

巴打你有無用過普通個隻運動錶帶?想知兩者分別大唔大
買nike版有冇伏?
要買埋care?
買nike版有冇伏?
要買埋care?

Sor,無refresh到...睇唔到上面有講緊

留名跟進

不過條錶帶幾輕幾舒服
(相比起我淘果條鋼帶

無阿 我諗輕啲掛
材質都應該一樣
買nike版有冇伏?
要買埋care?

留名跟進

點為之有無伏

有買黎粗用 樓上啲巴打都建議買
想問下,帶apple watch2 係gym 跑步,有無得indoor 用Nike+ app 計完跑左幾多?

不過條錶帶幾輕幾舒服
(相比起我淘果條鋼帶

無阿 我諗輕啲掛
材質都應該一樣

Nike錶帶好「密集恐懼症」
如果無特別咁我都喺買普通版算數

不過條錶帶幾輕幾舒服
(相比起我淘果條鋼帶

無阿 我諗輕啲掛
材質都應該一樣

Nike錶帶好「密集恐懼症」
如果無特別咁我都喺買普通版算數

好彩我無咩所謂
蝴蝶扣咩價位? 有大量靚仔
買nike版有冇伏?
要買埋care?

留名跟進

點為之有無伏

我都唔知
諗住買黎用黎跑步
諗緊買apple watch定等買garmin fenix 5
買nike版有冇伏?
要買埋care?

留名跟進

點為之有無伏

我都唔知
諗住買黎用黎跑步
諗緊買apple watch定等買garmin fenix 5

有錢一定係Fenix 5. Apple Watch 跑步垃圾黎

新錶帶, 搵咗勁耐先搵到蝴蝶扣

淘寶定香港買? 好有興趣

Amazon JP

求link
買nike版有冇伏?
要買埋care?

留名跟進

點為之有無伏

我都唔知
諗住買黎用黎跑步

有錢一定係Fenix 5. Apple Watch 跑步垃圾黎

咁唔諗apple watch啦
入坑留明

想問點先轉到藍色字?
琴晚隻錶唔小心跌左落地 即刻花左 執邊太空灰果到
新買左隻韓國貨第一代,仲有保

幾銀

幾銀

3000幾
你地隻sport會唔會粗用
有買care 係咪唔應該帶套貼mon貼

幾銀

3000幾

點搵到㗎??

series 1 38mm 99%新可以放到幾多錢
一年前送俾啊媽做生日禮物,戴左一次話唔岩就封塵到依家

睇返第一頁 問返自己隻錶叫咩名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞