Apple Watch 用家討論區(2)

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
我想問 s1既apple watch 係咪冇得lock screen架?

3.1有 升左之後無左

有冇得降返落去?
我想問 s1既apple watch 係咪冇得lock screen架?

3.1有 升左之後無左

有冇得降返落去?

冇 同埋lock 黎做咩
有咩皮帶正

配黑鋼

用緊nomad

想問下各位巴打呢隻nomad 叫咩名?同埋幾錢到?

https://www.hellonomad.com/products/italian-strap
計埋運費要19美金 total港紙500幾
或者你組團會平D

James
Unfortunately the 42mm are sold out. We have the newer 42mm
唔太鍾意另外個隻,有冇巴打有類似既介紹
第二隻要13號先有貨同埋冇優惠
想問係咪要最新版ios先connect到?
想問係咪要最新版ios先connect到?

ios 10
做咩依加隻s0同部6s+啲電倒水咁 兩個半鐘無一半電
有咩做gym app 好?

GEN0
自從up左上3.1.3, d電去得好快
夜晚叉滿100後唔再叉冇戴住,
第2朝得返65電
唔知有冇巴打都係咁?

利申 S2
AW S0 $全新1600抵唔抵買
過左保養去apple整要幾錢?
側邊個制壞左

伏 買s1仲好
側邊個制壞左

基本畀錢換新咁濟
复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【oumei苹果apple watch表带金属不锈钢iwatch2链式苹果手表表带男】¥vQDRRz5nzU¥http://c.b2wr.com/h.dWlEHW?cv=vQDRRz5nzU&sm=c5d4c9

有冇巴打買過?
aw2 有無apps 岩踢波巴打用
aw2 有無apps 岩踢波巴打用

踢波都帶錶 一野剷落地
有咩地圖app好
原裝好垃圾
自從up左上3.1.3, d電去得好快
夜晚叉滿100後唔再叉冇戴住,
第2朝得返65電
唔知有冇巴打都係咁?

利申 S2

我隻s0升3.1.3前嗰兩日突然好食電 升左之後諗住會好啲啦,點知一樣 就算戴住連藍芽都好食電 痴撚線

側邊個制壞左

基本畀錢換新咁濟

同買過隻s1差唔多
想買隻s2 42普通版
邊度買會walk in買到
想買隻s2 42普通版
邊度買會walk in買到

豐澤
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞