Apple Watch 用家討論區(2)

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
apple watch 個 app 話有得 update 不過我到依家都 update 唔到係咪正常架

要差住電

試過都係唔比我 update
你地買左apple watch 之後仲有無帶其他錶?

無人理我

帶哂兩隻手?

咁你有多隻靚錶咪會換下

暫時冇帶其他錶。但遲下可能會帶。因為其他錶都要千幾二千。唔帶好浪費

無人理我

apple watch 之前十幾年冇帶過錶

無人理我

冇 戴開apple watch實在太方便
會唔會帶住黎瞓覺track睡眠品質?
apple watch 個 app 話有得 update 不過我到依家都 update 唔到係咪正常架

要差住電

試過都係唔比我 update

Reset network
會唔會帶住黎瞓覺track睡眠品質?

有試過 不過啲數據唔係好識睇

無人理我

因為冇其他錶囉
有次出街唔記得帶周身唔聚財咁
明白了
Aw 係完美取代到普通錶
下星期去買

spigen rugged armor 同 rugged band
好高質

好正喎
邊度買嫁?

我上過spigen官網 但運費比較貴 之後我係ebay買 一個禮拜多d已經送到
但我之後發現好似有香港官網 不過冇我個款case

月光寶盒

無人理我

Same

無人理我

Same

Same

好正喎
邊度買嫁?

我上過spigen官網 但運費比較貴 之後我係ebay買 一個禮拜多d已經送到
但我之後發現好似有香港官網 不過冇我個款case

月光寶盒

淨係瘋狂玩越南大戰
小弟打算買s2金框,襯mid-night blue膠錶帶,大家覺得點?但多咗條尼龍錶帶唔知點處置

我想問我星期四(12/1)訂左,apple預計16號到,但依家件貨係信豐上海個集散中心,有冇巴打知會唔會今日可以到?
我想問我星期四(12/1)訂左,apple預計16號到,但依家件貨係信豐上海個集散中心,有冇巴打知會唔會今日可以到?

唔會
6/1訂左iphone
都係經上海
11/1到

手造皮帶

手造皮帶

巴打邊度整

手造皮帶

巴打邊度整

個case個樣都好似唔錯

諗住喺60日限期內上網補買Apple care plus
但係登入完apple id 同入完驗證碼之後得呢個畫面
試咗N次都係咁
有冇人知點解

試咗N次都係咁
有冇人知點解

親身落去買
有條啡色nomad帶
黑色扣
有冇人想要

我諗狗都唔屌呀

試咗N次都係咁
有冇人知點解

親身落去買

香港版冇得上網買,要打電話或落店買
有條啡色nomad帶
黑色扣
有冇人想要

我諗狗都唔屌呀

巴打諗住賣幾錢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞