Apple Watch 用家討論區(2)

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
有咩皮帶正

配黑鋼

用緊nomad

啲皮點樣
原裝嗰隻皮帶又如何?

配黑鋼

用緊nomad

啲皮點樣

幾好,係頭兩三次啲皮幾硬,而家軟哂
係the club免費換左隻AW S1,要三日後先拎得,好期待

10800分? 呢個offer算唔算抵?
係the club免費換左隻AW S1,要三日後先拎得,好期待

我比較好奇點樣儲10800分
佢啲分又有期限
想問最好運動app 推薦 ?
想有得睇嚟路線 當天氣溫 心跳根本野。
另外一問 本身用apple 個app 睇唔睇得返路線 ?
我記得跑完有show 路線出嚟 但我搵唔返。

我比較好奇點樣儲10800分
佢啲分又有期限

我都想知
想問如果果係Apple store買,分期應該點做?

自己打上card centre做,視乎銀行同你張卡,不是100%批硬你
想問最好運動app 推薦 ?
想有得睇嚟路線 當天氣溫 心跳根本野。
另外一問 本身用apple 個app 睇唔睇得返路線 ?
我記得跑完有show 路線出嚟 但我搵唔返。

Aw 嚟講,氣温好似無app 會記錄
你可以試下nike running club 同run keeper
Apple 原生可以睇返路線,下次你試下斷左連線先開始跑
sony vs apple
有冇app可以check住班機 delay or早到
會係aw彈通知出黎提我

free or paid app都ok ,月費果d唔岩
會係aw彈通知出黎提我

往返香港可以用返機場個app
有咩皮帶正

配黑鋼

用緊原廠midnight blue皮帶 啲皮係靚 但個扣係銀色又搵唔到佢嗰隻星形螺絲批 想自己換番黑扣都換唔到
會係aw彈通知出黎提我

往返香港可以用返機場個app

外國
隻錶有無得較靜音?
隻錶有無得較靜音?

Control centre
冇戴錶習慣
想買S2 但又驚三分鐘熱度戴一排唔戴

帶自己整
殻就淘寶

好靚
巴打條帶邊度整同幾錢?
個㷤有冇link?

求心求

幫你叫friend整

自己打上card centre做,視乎銀行同你張卡,不是100%批硬你

一般嚟講唔係記錄太差都會批
我隻s2 粒digital crown冇禁到落去既感覺 轉都覺得好實 好似凹左咁
我隻s2 粒digital crown冇禁到落去既感覺 轉都覺得好實 好似凹左咁

去睇睇好喎
冇戴錶習慣

買左你就會戴架喇
俾因爲俾左錢
冇戴錶習慣

買左你就會戴架喇
因爲俾左錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞