Apple Watch 用家討論區(2)

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
s2應該買普通版定nike版

鍾意蓮蓬錶帶+想要獨家錶面 就買nike

nike有無得用番普通果啲錶面

nike s2覺得銀色幾好襯

其實巴打你點解會用套 用殻都已經柒 仲要用套

似係絲黎啵

可能豬絲,唔好打錯j

其實巴打你點解會用套 用殻都已經柒 仲要用套

似係絲黎啵

可能豬絲,唔好打錯j

想配呢隻色錶帶 銀色定黑色襯得靚?
好似sport版黎講
係咪最多巴打入黑色?
唔見有銀色既討論咁?

Nike+黑

nike有無得用番普通果啲錶面

之前度度無貨,買nike版+尼龍帶
做運動先用蓮蓬帶 (極少做運動)
好似sport版黎講
係咪最多巴打入黑色?
唔見有銀色既討論咁?

Nike+黑

咪即係sport~
太空灰定太空黑靚d
Series1 42mm爆mon整番要幾錢
同埋有無得walk in搞
Series1 42mm爆mon整番要幾錢
同埋有無得walk in搞

冇APPLE CARE 好似千幾
有冇充電底座 好推介?

好似APPLE 咁個個 上淘寶唔太見有

APPLE 個個成 618 太貴

如果線既話係咪都要同APPLE 買?

都成兩舊水

搵番GEN0 原裝皮帶
講下大家講得咩錶面最靚?即係theme

呢條淘寶69蚊貨。
入左黑色s1 sport
你地有無開啟 提起手腕喚醒螢幕?
開左成日郁下手都會著mon好似怪怪到咁

呢條淘寶69蚊貨。

我都想淘一條 不過Apple Watch既配件好多都淘唔到

比錢時就話不支援國際轉運

係囉 不如分享一下 我都想睇下有咩主題靚仔

同意
有咩皮帶正

配黑鋼

用緊nomad

想問下各位巴打呢隻nomad 叫咩名?同埋幾錢到?

呢條淘寶69蚊貨。

link

反蘋果偶像 牛3
係MONOWEAR買左條
質感好好
有咩皮帶正

配黑鋼

用緊nomad

https://www.hellonomad.com/products/italian-strap
計埋運費要19美金 total港紙500幾
或者你組團會平D
有咩皮帶正

配黑鋼

用緊nomad

https://www.hellonomad.com/products/italian-strap
計埋運費要19美金 total港紙500幾
或者你組團會平D

Ok thx
有冇巴打淘運動表帶個圓扣係平頂架?
我個款係尖頂,拮手嘅
想睇下係咪全部老翻運動帶都係同樣貨源
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞