Apple Watch 用家討論區(2)

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
有冇錶帶團?

星際買左條 懶得淘

有無貼膜 諗緊貼唔貼 買左幾日 唔貼係好爽 但自己帶錶好粗 驚hi到野
用緊S2 sport,但有時左上角個取消/返回唔係好㩒到

係咪我手指太凍

有冇人有同樣情況?
有冇錶帶團?

星際買左條 懶得淘

幾錢
有冇錶帶團?

星際買左條 懶得淘

有無貼膜 諗緊貼唔貼 買左幾日 唔貼係好爽 但自己帶錶好粗 驚hi到野

Apple care plus兩次畀錢換唔怕粗用
花又唔多覺
又唔會好地地跌落地嘅應該
有冇錶帶團?

星際買左條 懶得淘

幾錢

兩舊幾

頭先影左冇post

淘左2條,唔知有無伏

先前淘左2條黑鋼今日送到
貴d果條就輕身d, 而且禁個制就可以甩d節位出黎自己較長短
而家apple Store 有冇現貨
其實apple care+包左啲咩?
利伸 隻錶已經花左
利伸 隻錶已經花左

兩次意外保 畀錢換
你掉爆佢再踩多兩腳拎去apple store 咪知點用
利伸 隻錶已經花左

兩次意外保 畀錢換

次次都要等新加坡寄返嚟先有得換
有冇錶帶團?

星際買左條 懶得淘

Apple care plus兩次畀錢換唔怕粗用
花又唔多覺
又唔會好地地跌落地嘅應該

我都買左ac 咁唔貼lu 貼都係得膠貼 好唔爽
頭先戴住隻apple watch 2出門口
點知行到車站嗰陣突然覺得戴錶嗰個位有啲熱
我拎起隻錶就發現死咗機
點㩒都開唔返
壞得咁化學
我拎起隻錶就發現死咗機
點㩒都開唔返
壞得咁化學

壞通常唔正常先壞
之前話錶帶集唔到運事件,錶帶已經成功到手
利伸 隻錶已經花左

兩次意外保 畀錢換

有加care就用速遞啦
3日送到
利伸 隻錶已經花左

兩次意外保 畀錢換

有加care就用速遞啦
3日送到

我上次都係有care拎去apple store
四日後坐喺屋企等收貨
我拎起隻錶就發現死咗機
點㩒都開唔返
壞得咁化學

同我果次死法一模一樣
http://m.intl.taobao.com/detail/detail.html?spm=a1z5f.7632060.0.0&id=520775777294
買唔買得過

啱啱到 幾十蚊過得去,淘埋mon貼 呢隻貼咗好似無貼 唔錯

http://m.intl.taobao.com/detail/detail.html?spm=a1z5f.7632060.0.0&id=520775777294
買唔買得過

咁買條試下先 定呢款其他link好啲
買唔買得過

咁買條試下先 定呢款其他link好啲

除左價錢唔同 其實全部都係同一樣野黎
有冇師兄需要充電座同透明錶殼

透明殼每個 5蚊 充電座10蚊

無追Post, 想問下而有咩App可以Show到跑步路線?
定仲係得內置揀
無追Post, 想問下而有咩App可以Show到跑步路線?
定仲係得內置揀

Apple workout
Strava
Nike running club
Runkeeper

都可以獨立運作
我試過n 次,暫時strava 處理嘅數據比較準
Nike 會送里數
Apple workout 就算9數啦
利申月跑過百k
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞