Apple Watch 用家討論區(2)

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
新錶上手 未用過nomad所以比較唔到,但尼條皮帶我覺得唔錯 各位師兄點睇

好似好正 皮味重唔重

少少,有啲厚身
有樣野想問求答
外國撚踩單車用s2 map gps導航清唔清晰?
好重要對我黎講,因為唔放便睇電話
1號喺nomad買咗條帶
到3號收到email話出咗貨
但USPS tracking由個日一直都係
"Shipping Label Created, USPS Awaiting Item"
有無巴打試過咁
1號喺nomad買咗條帶
到3號收到email話出咗貨
但USPS tracking由個日一直都係
"Shipping Label Created, USPS Awaiting Item"
有無巴打試過咁

samesame
新錶上手 未用過nomad所以比較唔到,但尼條皮帶我覺得唔錯 各位師兄點睇

好靚喎,求Link

好靚喎,求Link

复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【Apple watch表带真皮 苹果iwatch2手表带爱马仕 38mm42mm表带男女】¥62Hv6c4AEB¥http://c.b0wr.com/h.Xhc0X3?cv=62Hv6c4AEB&sm=ea5696

懷疑係apple買到人地退貨機/換貨機
Apple watch2一開就花

最怕係d人拆過機換走零件再退返去比我買左

有冇方法知係唔係退貨機/比人拆過機?

好靚喎,求Link

复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【Apple watch表带真皮 苹果iwatch2手表带爱马仕 38mm42mm表带男女】¥62Hv6c4AEB¥http://c.b0wr.com/h.Xhc0X3?cv=62Hv6c4AEB&sm=ea5696

謝巴打
有無巴打用S0+Nike run club,連埋手機一齊出去跑步但係無GPS紀錄?
仲要跑完隻Apple watch 白蘋果
新用家

想問下點樣switch off 個 unlock with iphone? 唔知點解個畫面灰曬

我試過lock 左隻錶之後棍係錶求解番鎖,佢話我部電話lock 左要unlock 左佢先跟住unlock!!!但 屌 明明我就禁緊部電話
新用家

想問下點樣switch off 個 unlock with iphone? 唔知點解個畫面灰曬

我試過lock 左隻錶之後係錶度解鎖,佢話我部電話lock 左要unlock 左佢先跟住unlock!!!但 屌 明明我就禁緊部電話 跟住on99 lock 左部電話佢再unlock
另外想問下有咩必down apps

同跑步用咩apps 好?

thank you

尼你老母
其實買nike版係咪抵d
同膠帶版一樣價錢
小弟打算買s2金框,襯mid-night blue膠錶帶,大家覺得點?但多咗條尼龍錶帶唔知點處置
小弟打算買s2金框,襯mid-night blue膠錶帶,大家覺得點?但多咗條尼龍錶帶唔知點處置

呢個配搭唔錯
之前s0有出過呢個組合
但s1 s2改左

幾錯

幾錯

幾好 唔錯
新用家

我試過lock 左隻錶之後係錶度解鎖,佢話我部電話lock 左要unlock 左佢先跟住unlock!!!但 屌 明明我就禁緊部電話 跟住on99 lock 左部電話佢再unlock

無巴打有呢個煩惱?
新用家

無巴打有呢個煩惱?

唔明你講乜

無巴打有呢個煩惱?

唔明你講乜

簡單d 講我想switch off 左個 unlock with iphone

但佢唔比我禁

搵左幾間都無 有冇巴打知係邊有得買

淘過 啲料
呢條問埋hermes專門店都無 屌

無巴打有呢個煩惱?

唔明你講乜

簡單d 講我想switch off 左個 unlock with iphone

但佢唔比我禁

無依個問題喎
佢個功能係解鎖iphone會同時解鎖watch
而我手動解鎖watch都唔會彈咩出黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞