Apple Watch 用家討論區(2)

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
有冇巴打試過隻錶電量突然用得好快,但reboot 後又正常番?

本身我一日正常使用通常剩7x %, 但今日正常用剩1x %....

唔明你講乜

簡單d 講我想switch off 左個 unlock with iphone

但佢唔比我禁

無依個問題喎
佢個功能係解鎖iphone會同時解鎖watch
而我手動解鎖watch都唔會彈咩出黎

咁奇怪 得閒去問下班紅精靈先

簡單d 講我想switch off 左個 unlock with iphone

但佢唔比我禁

無依個問題喎

你有冇用公司email

無依個問題喎

你有冇用公司email

應該security 問題 ?

你有冇用公司email

你有冇用公司email

唔該巴打
想問下有咩running apps 可以係apple watch 獨立用?我裝左兩個都唔得
想問下有咩running apps 可以係apple watch 獨立用?我裝左兩個都唔得

Runkeeper
可以識埋手機個gps
Aw series 2 電頂唔頂到二日?
Aw series 2 電頂唔頂到二日?

試過,無問題,不過係純戴,無用運動apps

始終唔帶套係最靚

啱啱買咗隻

啱啱買咗隻

始終唔帶套係最靚

配黑鋼鏈好型

啱啱買咗隻

又要借d易俾側邊隻野入鏡,懶閪係野咁
爆mon 未過一年保養 冇apple care
係咪都要比千幾蚊換過隻新?
有冇巴打有經?
見到出面整約$800

搵左幾間都無 有冇巴打知係邊有得買

淘過 啲料
呢條問埋hermes專門店都無 屌

用緊呢條,喺又一城Apple買到。唯一啱男人用嘅Hermes signature顏色。我自己好鍾意,反而Hermes S2跟錶果條同款Single Tour,因為唔太鍾意隻色,放咗喺度無用過。

啱啱買咗隻

又要借d易俾側邊隻野入鏡,懶閪係野咁

番到屋企除錶就影, 香港人唔好咁小心眼啦
我想問大家用緊咩mon貼 我上網見到有隻叫armor suit 有冇巴打用過?
因為買左冇耐好驚花,同埋做野比較易撞到,所以想知有冇d咩好既mon貼介紹,同埋係咪真係有出玻璃貼?

淘過 啲料
呢條問埋hermes專門店都無 屌

用緊呢條,喺又一城Apple買到。唯一啱男人用嘅Hermes signature顏色。我自己好鍾意,反而Hermes S2跟錶果條同款Single Tour,因為唔太鍾意隻色,放咗喺度無用過。

我前幾日都係又一城買左 最後一條
巴打單唔單放個條帶
我想問大家用緊咩mon貼 我上網見到有隻叫armor suit 有冇巴打用過?
因為買左冇耐好驚花,同埋做野比較易撞到,所以想知有冇d咩好既mon貼介紹,同埋係咪真係有出玻璃貼?

保護貼 之前有人介紹過我用
复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【我剁手都要买的宝贝(Wiserpowe苹果apple watch2钢化软膜iwatch手表42mm全屏保护贴膜),快来和我一起瓜分红包】¥tL1khaBpM6¥http://c.b0wr.com/h.XLSWS8?cv=tL1khaBpM6&sm=3d9e4b
你可以試下既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞