Apple Watch 用家討論區(2)

1001 回覆
12 Like 3 Dislike

我有氣溫但無路線喎

利申: S0

S2

咁用原生運動app 啦問天氣果位巴打
S0 無gps 無路線正常啊

S0 都有route,係用iphone GPS

nike run 定原生好
就咁望原生除左ui 7 d 之外好似差唔多

寄返畀你好似係
一轉姐

屌,有無寄過去維修

Book genius bar 算喇
諗起當年帶住部macbook 去哂四間genius bar

咁慘

咁用原生運動app 啦問天氣果位巴打
S0 無gps 無路線正常啊

S0 都有route,係用iphone GPS

nike run 定原生好
就咁望原生除左ui 7 d 之外好似差唔多

如果你唔係好care 啲資料放係邊,用apple 簡單啲
如果你想整會晒落一個平台度換錶都唔怕,用啲可同步gpx file 嘅品牌例如run keeper, garmin, strava
有冇app可以check住班機 delay or早到
會係aw彈通知出黎提我

free or paid app都ok ,月費果d唔岩

往返香港可以用返機場個app

外國

App in the air

咁慘

係整四次
最後換左部新
好撚後悔出
Aw2又唔係好順
又無乜app係user friendly 想差成日既calories consumption又無

用電量又奇高 好耐都無試過對iproduct咁失望

利:有Mac iPad iPhone

全日卡路里消耗有得睇返
入健身記錄個app->揀日子->活動果度向左掃一下
其實而家有無現貨
S0 updated 完開唔返 unlock with IPhone
S0 updated 完開唔返 unlock with IPhone

再set 返個 hand off pair 過
無知一問
去跑步無帶手機係身
係咪用唔用Nike run plus apps?
新手剛買42mm nike s2 黑色留名
有隻s1
買左三個月左右

1500有冇人要
連埋條nomad錶帶
有隻s1
買左三個月左右

1500有冇人要
連埋條nomad錶帶

有興趣既出句聲
apple watch真係好好用架
有隻s1
買左三個月左右

1500有冇人要
連埋條nomad錶帶

有興趣既出句聲

好用你又放?
有隻s1
買左三個月左右

1500有冇人要
連埋條nomad錶帶

有興趣既出句聲

好用你又放?

戴開勞力士
唔慣

有興趣既出句聲

好用你又放?

戴開勞力士
唔慣

咁抵
冇人想要?
Apple Watch 一定要配對 iPhone ?

利申 Android 手機 + iPad 用家 + Windows 電腦
Apple Watch 一定要配對 iPhone ?

利申 Android 手機 + iPad 用家 + Windows 電腦

無錯,一定要iphone 。
有隻s1
買左三個月左右

1500有冇人要
連埋條nomad錶帶

淨要nomad錶帶ok?幾錢?
https://t.me/ibassoclub
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞