Apple Watch 用家討論區(2)

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
請問跑步係咪用nike 果個app
1代sport 38mm留名
點解隻新買既WATCH尋晚3點叉到100%電就冇叉, 8點半起身見到佢跌到得20% 我係咪開左D咩咁食電

set 錯野應該
長差應該唔會斷

我意思係3點100%電我就拔走個充電就咁放嚮台面, 起身見到得返20%

長差喇
因為佢可能有bg auto refresh
試下disable 哂佢
真心一問
想情人節買比個唔跑步唔游水既女朋友
是咪買S1就夠伏?
我自己本身用緊S0 粒S1 CPU好慢
S1粒S1P係咪好好多
真心一問
是咪買S1就夠伏?
S1粒S1P係咪好好多

買S1夠 慳返嗰8舊拎嚟買Apple care同錶帶好過
真心一問
是咪買S1就夠伏?
S1粒S1P係咪好好多

S0/S2 除咗開機分別較大外,其實速度唔係差好多,雖然二代係雙 CPU 但日常用一定冇兩倍咁快
真心一問
是咪買S1就夠伏?
S1粒S1P係咪好好多

S0/S2 除咗開機分別較大外,其實速度唔係差好多,雖然二代係雙 CPU 但日常用一定冇兩倍咁快

快冇用
現量慳好多先係重點
有無巴打買過nomad
佢係USPS直接送上門定會轉香港郵政
佢個tracking最後係喺5號"departed our USPS facility in LOS ANGELES"
前面有人話佢個tracking唔準
所以想睇下點follow
連佢有無嚟到香港都唔知
有無巴打買過nomad
佢個tracking最後係喺5號"departed our USPS facility in LOS ANGELES"
連佢有無嚟到香港都唔知

直接送上門 屋企冇人就自己去郵局拎 好似我咁

有無巴打買過nomad
連佢有無嚟到香港都唔知

直接送上門 屋企冇人就自己去郵局拎 好似我咁

照咁睇應該未到香港
即係掛號形式送
無人收件就會擺低張白色卡仔
自己再去郵局拎咁樣?
如果只係想用黎睇notifications 除左apple watch 仲有冇其他選擇 諗緊買s1定其他牌子
如果只係想用黎睇notifications 除左apple watch 仲有冇其他選擇 諗緊買s1定其他牌子

*** 用iPhone 的話都係買返aw

spigen rugged armor 同 rugged band
好高質
你地買左apple watch 之後仲有無帶其他錶?

最近睇中左隻精工
諗諗下不如買隻aw
慳成千蚊

spigen rugged armor 同 rugged band
好高質

好正喎
邊度買嫁?

好高質

好正喎
邊度買嫁?

我上過spigen官網 但運費比較貴 之後我係ebay買 一個禮拜多d已經送到
但我之後發現好似有香港官網 不過冇我個款case
想問巴打
apple watch 點較收到訊息如line whatsapp 會震?
想問巴打
apple watch 點較收到訊息如line whatsapp 會震?

跟返電話個通知設定
想問巴打

跟返電話個通知設定

較左但唔覺有震
隻S0熄左background app refresh電用到2日
apple watch 個 app 話有得 update 不過我到依家都 update 唔到係咪正常架

無人理我
apple watch 個 app 話有得 update 不過我到依家都 update 唔到係咪正常架

要差住電

無人理我

帶哂兩隻手?

咁你有多隻靚錶咪會換下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞