Apple Watch 用家討論區(2)

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
係the club免費換左隻AW S1,要三日後先拎得,好期待

10800分? 呢個offer算唔算抵?

我比較好奇點樣儲10800分
佢啲分又有期限

我都想知

其實好易 ....

我之前出部 V20, 佢送嘅 2 年 MOOV PLAN, 配件 COUPONS, 全部轉晒做 CLUB POINTS, 都有成 萬 6 分 .... 但我轉晒做 AM ....

但... 原來可以換到 AW .....
想賣左隻Apple watch S2黑鋼織帶
做乜突然咁多人想賣錶😂
http://store.apple.com/xc/product/MNKW2FE/A
淘寶有冇呢隻差唔多一模一樣?
隻皮好撚正
S2係咪可以計到游水堂數?有冇咩APP要裝?
With Theater Mode enabled, customers will still receive haptic feedback for each incoming notification, and information can be viewed by tapping the screen or pressing down on the Digital Crown.

According to Apple, Theater Mode was included in watchOS 3.1.3, but it does not yet appear to be available to consumers as an option, suggesting it will be activated when watchOS 3.2 is installed.

http://www.macrumors.com/2017/01/24/theater-mode-coming-to-apple-watch/
想問最好運動app 推薦 ?
想有得睇嚟路線 當天氣溫 心跳根本野。
另外一問 本身用apple 個app 睇唔睇得返路線 ?
我記得跑完有show 路線出嚟 但我搵唔返。

Aw 嚟講,氣温好似無app 會記錄
你可以試下nike running club 同run keeper
Apple 原生可以睇返路線,下次你試下斷左連線先開始跑

我有氣溫但無路線喎

利申: S0

想問最好運動app 推薦 ?
想有得睇嚟路線 當天氣溫 心跳根本野。
另外一問 本身用apple 個app 睇唔睇得返路線 ?
我記得跑完有show 路線出嚟 但我搵唔返。

你可以試下nike running club 同run keeper

我有氣溫但無路線喎

S2
啱啱買咗apple watch
有咩app好用
點解third party app load勁耐都load唔到?
好撚後悔出
Aw2又唔係好順
又無乜app係user friendly 想差成日既calories consumption又無

用電量又奇高 好耐都無試過對iproduct咁失望

利:有Mac iPad iPhone
S0更新變撚左轉磚點算?係咪一換一

拎去整
好撚後悔出
Aw2又唔係好順
又無乜app係user friendly 想差成日既calories consumption又無

當佢一隻普通錶帶

我有氣溫但無路線喎

S2

咁用原生運動app 啦問天氣果位巴打
S0 無gps 無路線正常啊
啱啱買咗apple watch
有咩app好用

拎去整

姐係要行2轉?無得俾翻新?

寄返畀你好似係
一轉姐

姐係要行2轉?無得俾翻新?

寄返畀你好似係
一轉姐

同埋sofrware 磚應該genius bar 搞到
Hardware 要換parts 先香港唔得?
好撚後悔出
Aw2又唔係好順

當佢一隻普通錶帶

最大作用只係唔會miss call
好撚後悔出
Aw2又唔係好順

當佢一隻普通錶帶

最大作用只係唔會miss call

毒撚都冇人打黎

我有氣溫但無路線喎

S2

咁用原生運動app 啦問天氣果位巴打
S0 無gps 無路線正常啊

S0 都有route,係用iphone GPS
其實aw真係冇app
唔使再問㗎啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞