Apple Watch 用家討論區(2)

1001 回覆
12 Like 3 Dislike

call hotline 嘛 3日搞掂

3日換新?

我有同天才講我有ac+
佢話要寄去新加坡整
整完寄番我屋企
如果check到係人為問題先要收換錶錢

有特快更換服務架
門市都唔駛去

天才完全冇同我講呢樣嘢

3日換新?

我有同天才講我有ac+
佢話要寄去新加坡整
整完寄番我屋企
如果check到係人為問題先要收換錶錢

有特快更換服務架
門市都唔駛去

天才完全冇同我講呢樣嘢

你都落咗去啦 又叫你走咩
想問下九巴個到站App係咪可以出到通知係隻AW度?

隻app裝唔到落AW度 但如果你電話收到通知,AW都會收到

兩件事
1. apple watch都可裝nike app,冇分s1 s2。nike apple watch獨有嘅只係條蓮蓬錶帶同埋獨家錶面
2. s2先有內置GPS

咁s1可唔可以紀錄跑步時間長短?如不可,即是要買s2,咁跑步時間要唔要帶埋電話連住藍芽,aw先紀錄到?定就無帶住隻錶就得?
Gps 作用係咩?
唔該哂,sorry 1999
仲考慮緊實用性大唔大,值唔值得購買
38定42

S1 要連電話計
S2 唔洗

明白哂
有冇s0巴打對比s1s2 分別大唔大?
有冇啲用靚皮嘅手工錶帶?
除左bullstrap 同nomad

個case個樣都好似唔錯

帶自己整
殻就淘寶

好靚
巴打條帶邊度整同幾錢?
個㷤有冇link?

求心求

帶自己整
殻就淘寶

好靚
巴打條帶邊度整同幾錢?
個㷤有冇link?

心求
有咩跑步app好用?
想track埋跑果條route
同埋有冇apptrack心跳?
有咩跑步app好用?

Runkeeper
有冇啲用靚皮嘅手工錶帶?
除左bullstrap 同nomad

原裝皮Apple 皮帶最靚

開機速度分別好大,但一般唔需要日日開機嘅。日常用你預慢二代 30% 啦,主要係語音回覆 whatsapp 之類明顯反應慢好多

開機速度分別好大,但一般唔需要日日開機嘅。日常用你預慢二代 30% 啦,主要係語音回覆 whatsapp 之類明顯反應慢好多

電先係問題 起碼慳電好多

屎忽痕 拎條錶帶打磨

15分鐘後變左咁

屎忽痕 拎條錶帶打磨

15分鐘後變左咁

好閃

屎忽痕 拎條錶帶打磨

15分鐘後變左咁

好閃

影相好撚閃

就咁睇對比返差唔多

大 但係冇誘因去換
想問下大家通常邊到down多啲theme用?
有無巴打用hermes theme?
有咩跑步app好用?

Nike已經係啦

點down
有無巴絲想放黑鋼錶玉?
爆左mon 之後都無戴aw

我係Hermes受害者。
個watch face唔實用,但俾多咗錢無理由唔用。
長跑撚表示無乜邊個跑步app 好用

Apple 自家,唔好提
Nrc 垃撚垃,同一堆數據但會送里送比你
Strava, 要連iPhone
Under armor, 無地圖
Runkeeper so far 最好,但我set 左interval workout, 完全唔會有提示之類

附上runkeeper 紀錄

有得下載theme 咩

有得下載theme 咩

無。Hermes版先有。三除八扣,俾多千幾蚊就係買佢個Watch Face。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞