Apple Watch 用家討論區(2)

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
講漏,所有app 都係用api 拎gps data, 分別只係點處理去plot 個地圖同步速出嚟
有冇錶帶團?

星際買左條 懶得淘

有無貼膜 諗緊貼唔貼 買左幾日 唔貼係好爽 但自己帶錶好粗 驚hi到野

Apple care plus兩次畀錢換唔怕粗用
花又唔多覺
又唔會好地地跌落地嘅應該

我都買左ac 咁唔貼lu 貼都係得膠貼 好唔爽

去換既話佢係好似Iphone 咁比翻新機架嘛?
無追Post, 想問下而有咩App可以Show到跑步路線?
定仲係得內置揀

Apple workout
Strava
Nike running club
Runkeeper

都可以獨立運作
我試過n 次,暫時strava 處理嘅數據比較準
Nike 會送里數
Apple workout 就算9數啦
利申月跑過百k

唔該哂巴打

咁我暫時都係用住Nike先
之前都係用開佢
有冇錶帶團?

星際買左條 懶得淘

有無貼膜 諗緊貼唔貼 買左幾日 唔貼係好爽 但自己帶錶好粗 驚hi到野

Apple care plus兩次畀錢換唔怕粗用
花又唔多覺
又唔會好地地跌落地嘅應該

我都買左ac 咁唔貼lu 貼都係得膠貼 好唔爽

去換既話佢係好似Iphone 咁比翻新機架嘛?

我唔sure 因為watch 依家都唔係咁多翻新貨?

公司抽獎
有冇人有興趣接收
叉電係咪一定要夾番原廠火牛?

我試過尿袋叉無事
今日終於買咗黑鋼
發現S2個獨立GPS可以係無網絡既情況幫手機定位
去旅行or返大陸既時候好有用

大賣點嚟架喎

大賣點嚟架喎

GPS 一向都係唔駛網絡,Data 只係要黎load 地圖
留名
打算今日去買
有無巴打推薦邊間舖頭?定去百記嗰啲就可以?
留名
打算今日去買

邊間都得,買邊隻?

我試過尿袋叉無事

長期用電腦USB
留名
打算今日去買

邊間都得,買邊隻?

買s2太空灰鋁金屬表咋
用緊太空灰既你地有冇甩色

暫時無

新錶帶, 搵咗勁耐先搵到蝴蝶扣
求建議,應唔應該買nike版?因為錶帶打算淘寶,好似買nike版多幾個版面會抵啲

淘寶定香港買? 好有興趣
求建議,應唔應該買nike版?因為錶帶打算淘寶,好似買nike版多幾個版面會抵啲

Amazon jp

淘寶定香港買? 好有興趣

Amazon JP

暫時無

Hi花左見到銀色算唔算?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞