Apple Watch 用家討論區(2)

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
新手一問, 部IPHONE洗唔洗長期開藍芽先用到個WATCH?

新手一問, 部IPHONE洗唔洗長期開藍芽先用到個WATCH?

咁咪好哂電

點解到今時今日都仲有人覺得長開藍芽會晒電

咁咪好哂電

光環人仕會覺得用多0.0001%都係晒電

淘過 啲料
呢條問埋hermes專門店都無 屌

用緊呢條,喺又一城Apple買到。唯一啱男人用嘅Hermes signature顏色。我自己好鍾意,反而Hermes S2跟錶果條同款Single Tour,因為唔太鍾意隻色,放咗喺度無用過。

我前幾日都係又一城買左 最後一條
巴打單唔單放個條帶

Exactly跟錶呢隻色,巴打有興趣?

咁咪好哂電

長開一定食電
但帶得watch 就要畀佢食
利申se 一日三差 長期on screen😎
我想問大家用緊咩mon貼 我上網見到有隻叫armor suit 有冇巴打用過?
因為買左冇耐好驚花,同埋做野比較易撞到,所以想知有冇d咩好既mon貼介紹,同埋係咪真係有出玻璃貼?

保護貼 之前有人介紹過我用
复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【我剁手都要买的宝贝(Wiserpowe苹果apple watch2钢化软膜iwatch手表42mm全屏保护贴膜),快来和我一起瓜分红包】¥tL1khaBpM6¥http://c.b0wr.com/h.XLSWS8?cv=tL1khaBpM6&sm=3d9e4b
你可以試下既

唔該曬巴打 買塊試試先 啱啱出星際貼左塊玻璃貼

長開一定食電

se 都一日三叉咁撚癲

長開一定食電

se 都一日三叉咁撚癲

差住訓
中午差
放工差

重度user 唔care 粒電點死
Apple care 永續

用緊呢條,喺又一城Apple買到。唯一啱男人用嘅Hermes signature顏色。我自己好鍾意,反而Hermes S2跟錶果條同款Single Tour,因為唔太鍾意隻色,放咗喺度無用過。

巴打單唔單放個條帶

38?

巴打單唔單放個條帶

38?

係42,38太細喇。

38?

係42,38太細喇。

我38 sorry巴打

38?

係42,38太細喇。

我38 sorry巴打

戴38?唔通你真係紅絲?

38?

係42,38太細喇。

巴打打算放幾錢?

長開一定食電

se 都一日三叉咁撚癲

差住訓
中午差
放工差

我長開藍芽,頂到咁耐
Aluminium 版玩左唔夠3日就花左個mon
係咪應該買返apple care 同埋個mon花係咪可以直接去換?Thanks
隻watch有一排無用過
放左係度長叉電
但依家一用就好似倒水咁,唔知係3.1.1問題定我叉壞左粒電
利申S0 Apple Watch
新手有問題
大家平時訓教會唔會熄左隻錶/飛行模式?
可以做到2日1充

會開飛行

se 都一日三叉咁撚癲

差住訓
中午差
放工差

我長開藍芽,頂到咁耐

下下用到1%
你應該快過我打柴
利申40%就開始差
究竟WhatsApp 有冇開始整watch 版 好唔方便冇得主動塭人同睇人send咩相黎
點解隻新買既WATCH尋晚3點叉到100%電就冇叉, 8點半起身見到佢跌到得20% 我係咪開左D咩咁食電

set 錯野應該
長差應該唔會斷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞