Apple Watch 用家討論區(2)

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
有冇重度用家 每日大約用到幾多粒鐘

隻錶定手機
手機座底三轉 se
想係nomad買錶帶,有無想一齊share運費?

telegram傾?

nomad 一條要幾錢?
想係nomad買錶帶,有無想一齊share運費?

telegram傾?

nomad 一條要幾錢?

想買嘅add telegram chrisccf91

一個禮拜唔夠已經有條細痕 得閒拎去貼貼先
大家覺得Gold Case配咩色sport band好睇?
戴左一排原裝條cocoa麻麻地

去apple store襯過midnight blue同黑
但係15/16緊
有冇巴打知 s2 42 太空灰邊度有貨

淘寶?

淘寶?

Supcase
女友情人節送左隻銀鋼比我
用android但係戴apple watch

是咪淨可以當普通錶用?

是咪淨可以當普通錶用?

唔可以

淘寶?

Supcase

香港有無鋪頭賣supcase?

是咪淨可以當普通錶用?

唔可以

連最基本 睇時間 都做唔到

是咪淨可以當普通錶用?

唔可以

真架

是咪淨可以當普通錶用?

唔可以

真架

真架?

咁岩我有隻全新

但我用android, 咁姐是對我冇用啦

是咪淨可以當普通錶用?

唔可以

真架

真架?

咁岩我有隻全新

唔知得唔得, 衰格啲去apple store 搵啲display 📱

是咪淨可以當普通錶用?

唔可以

真架

真架?

咁岩我有隻全新

唔知得唔得, 衰格啲去apple store 搵啲display 📱

放左佢最實際
補充返咁多位巴打
其實係因為一開隻錶
需要用iPhone activate左隻watch,先可以開始睇時間
但如果冇連iPhone 的話,時區想轉都唔知點轉

淘寶?

Supcase

香港有無鋪頭賣supcase?

唔知,我係淘寶offical store買

是咪淨可以當普通錶用?

唔可以

真架

真架?

咁岩我有隻全新

2手放唔放
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞