Apple Watch 用家討論區(2)

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
防水嗰個係事後開㗎喎
同埋沖涼應該唔會入得好勁
除非你對住個窿射嘅者

暫時主要跑步同沖涼用
扭完十幾次都會塞塞地,米奇都變哂聲
次次都係咁

有冇話邊度買好d? 想入手隻42mm s1
買左apple care 好唔好粗用好

粗用左好耐
決定唔買apple care

利申s2
有冇巴打做gym有戴?有冇用?有咩用?

冇用, 街跑先有, 做gym 用無線耳機

未至於粗口但係安心裸跑

抄外國野,唔錯
其實防水個function 洗唔洗自己開左先
我成日好驚會入水,雖然已經沖過無數次涼
重有扭個digital crown,扭一次出水之後啲聲都重係塞住塞住咁,有無人一樣
強迫症扭十幾次

唔洗開

官網話 塞水就去叉下電 熱力幫助蒸發水氣

扭左十幾次,聽到啲聲都擺到明重有水

我都會,所以極少堅洗
平時跑完都只係抹下沖下

新錶帶, 搵咗勁耐先搵到蝴蝶扣

淘寶定香港買? 好有興趣

Amazon JP

求link

一陣俾你, 啱啱翻到香港

抄外國野,唔錯

淘寶?有無link呀

抄外國野,唔錯

幾好咁 link?

新錶帶, 搵咗勁耐先搵到蝴蝶扣

淘寶定香港買? 好有興趣

Amazon JP

求link

https://www.amazon.co.jp/gp/aw/d/B01LYH0FLR/ref=mp_s_a_1_37?__mk_ja_JP=%E3%82%AB%E3%82%BF%E3%82%AB%E3%83%8A&qid=1488816281&sr=8-37-spons&pi=AC_SX236_SY340_QL65&keywords=Apple+watch&psc=1

thanks 巴打!有冇人團購?幫買
telegram: jk1201
有冇人淘帶出事?
例如斷帶
有冇人淘帶出事?
例如斷帶

冇試過
最常見嘅問題係個扣唔啱位
佢唔會甩出來
但係會睇到位對唔正
黑鋼有邊條皮帶好用
除左淘寶同amazon邊度有帶賣? 淘寶集運唔送香港

抄外國野,唔錯

幾好咁 link?

求link
極粗用,用左三個月玻璃已經好多細花痕
有買apple care
除左淘寶同amazon邊度有帶賣? 淘寶集運唔送香港

唔用官方集運
唔想淘 去邊度有平CASE 同 STAND 賣?
集中地得星際?
集中地得星際?

Stand 唔多覺 case 唔算平?
集中地得星際?

oooo
咁仲有邊度? 買實體有得望下
集中地得星際?

Stand我見過三樓好入有一間有 好似成舊水
Case就二樓三樓都有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞