Apple Watch 用家討論區(2)

1001 回覆
12 Like 3 Dislike

我係Hermes受害者。
個watch face唔實用,但俾多咗錢無理由唔用。

有得下載theme 咩

無。Hermes版先有。三除八扣,俾多千幾蚊就係買佢個Watch Face。

Btw 好似係七除八扣
想問下大家通常邊到down多啲theme用?
有無巴打用hermes theme?

係咩?我以為幾好添
方形行針watch face係佢獨有
想問下大家通常邊到down多啲theme用?
有無巴打用hermes theme?

係咩?我以為幾好添
方形行針watch face係佢獨有

原來係咁,見佢個face幾特別。

btw 大家有無用開leather band ?通常係邊買?有無咩好介紹。
我想問下aw apple care 點解係網上買個陣,打地址既時候係咁話我輸入字元無效,有無人教下我
其實s2實用性大唔大同值唔值得購買,有無用家分享下
我想問下aw apple care 點解係網上買個陣,打地址既時候係咁話我輸入字元無效,有無人教下我

Help

Help

門市搞算
比較想入三叔隻s3
可惜功能唔全面
如果佢支援埋覆whatsapp一定轉錶

有得下載theme 咩

無。Hermes版先有。三除八扣,俾多千幾蚊就係買佢個Watch Face。

Btw 好似係七除八扣

多謝巴打糾正
有冇人有興趣收我淘返黎條鋼帶同黑米蘭錶帶?

唔貴的話 有興趣 telegram
https://telegram.me/fatjaicarson

法比狗 巴打 Telegram me
長跑撚表示無乜邊個跑步app 好用

Apple 自家,唔好提
Nrc 垃撚垃,同一堆數據但會送里送比你
Strava, 要連iPhone
Under armor, 無地圖
Runkeeper so far 最好,但我set 左interval workout, 完全唔會有提示之類

附上runkeeper 紀錄

內置測心跳點睇到佢啲數據?
內置測心跳點睇到佢啲數據?

電話 health
有咩皮帶正
有咩皮帶正

配黑鋼
有冇s0巴打對比s1s2 分別大唔大?

開機速度分別好大,但一般唔需要日日開機嘅。日常用你預慢二代 30% 啦,主要係語音回覆 whatsapp 之類明顯反應慢好多

s2已經夠慢..覆whatsapp動作太快都死機.
s1
有冇s0巴打對比s1s2 分別大唔大?

開機速度分別好大,但一般唔需要日日開機嘅。日常用你預慢二代 30% 啦,主要係語音回覆 whatsapp 之類明顯反應慢好多

s2已經夠慢..覆whatsapp動作太快都死機.
s1

又未試過死機喎,其實語音回覆認字率算好高,我都滿意了
有冇人有興趣收我淘返黎條鋼帶同黑米蘭錶帶?

唔貴的話 有興趣 telegram
https://telegram.me/fatjaicarson

法比狗 巴打 Telegram me

Sor 見唔到
我淘寶淘返黎唔係原裝 只係淘寶貨 都有興趣嗎?

Runkeeper so far 最好,但我set 左interval workout, 完全唔會有提示之類

巴打 琴日我用runkeeper run alone with AW, 但個唔知點解跑左一粒鐘都無計我距離 係咪有咩要set

世界紀錄

巴打 琴日我用runkeeper run alone with AW, 但個唔知點解跑左一粒鐘都無計我距離 係咪有咩要set

你係咪未轉去watch only?
你下次肯定斷左iPhone connection 先
熱身開定runkeeper, 右上個bar 係gps signal
可能真係唔記得熄iphone bluetooth...就掉左落locker

下次再試下先 thank you 巴打
有咩皮帶正

配黑鋼

用緊nomad
比較想入三叔隻s3
可惜功能唔全面
如果佢支援埋覆whatsapp一定轉錶

用iphone無理由唔用aw
可能真係唔記得熄iphone bluetooth...就掉左落locker

下次再試下先 thank you 巴打

全要係個設定令aw 無攞gps
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞