Apple Watch 用家討論區(2)

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
仲心大心細緊garmin forerunner35 定aw s1好 呢到有無巴打導人入魔
12月10買左Nomad錶帶而家仲未收到
但佢出左美國境外就track唔到
係咪應該打去郵局問下

打啦
如果呢到冇人答你係唔係唔理
係咪應該打去郵局問下

打啦

吓,唔係呀 呢啲包裹唔係用掛號嫁
我重同爸打夾單出咗貨添
伏已中
我想問下有無人揸車既時候用過apple watch 個導航?
保養問題

隻錶未過保但角位有少崩

如果壞壞地,會唔會唔肯整?
整唔到的話,又會唔會因為崩左唔肯換翻新機俾我?
係咪應該打去郵局問下

打啦

我重同爸打夾單出咗貨添
伏已中

我10月中訂個nomad iphone case 到12月先到
隻watch2 琴晚二個制禁佢都冇反應,強制重開之後先正常返
有冇巴打試過?
個錶冠又好鬆,正常?

打啦

我重同爸打夾單出咗貨添
伏已中

我10月中訂個nomad iphone case 到12月先到

我個條兩個星期就到,佢個tracking根本唔準,我收到貨 佢到仲可以話件貨仲喺美國
我想問下有無人揸車既時候用過apple watch 個導航?

唔好玩啦
好想用apple watch玩Pokémon
但又唔畀我更新OS
但又唔畀我更新OS

要更新iphone 個os先
但又唔畀我更新OS

已經係10.2
反需watchOS唔畀我更新
但又唔畀我更新OS

已經係10.2
反而watchOS唔畀我更新
我想問官方係咪冇出case?
我上網見到幾款幾好 但運費好貴

https://www.amazon.com/gp/product/B00UVSOWBY/ref=as_li_tl?ie=UTF8&camp=1789&creative=390957&creativeASIN=B00UVSOWBY&linkCode=as2&tag=tuckerheavy-20&linkId=3ARDOH42GXUUKAVB

呢隻官網運費等於一個case既價錢,但amazon好似又唔送香港
保養問題

隻錶未過保但角位有少崩

如果壞壞地,會唔會唔肯整?
整唔到的話,又會唔會因為崩左唔肯換翻新機俾我?

崩左收你錢姐,我對上隻黑鋼 花左,佢換左新比我
睇個精靈心情掛

唔好玩啦

點解
我男朋友揸電單車,我坐後座唔想下下拎部電話出黎睇
頂,第二日已經撞花左隻錶,個心痛到訓唔著

鋼定鋁?

鋼定鋁?

复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【apple watch2表带 苹果手表表带iwatch series1/2真皮全手工定制】¥TatqTLOxrJ¥http://c.b1yq.com/h.Xeto7Z?cv=TatqTLOxrJ&sm=72a02b

淘寶搵到條咁既皮帶 好似幾正

我一開箱就已經係花

鋼定鋁?

深感同情
有冇apple care+?

鋼定鋁?

深感同情
有冇apple care+?

蜜月期未過真係想死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞